«Καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν σοβαροί στο τρίτο»

«Καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν σοβαροί στο τρίτο»

Για την «καταλυτική» παρουσία που είχε το σύνολό του στη δεύτερη περίοδο, με συνέπεια να «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι, αλλά και στην έλλειψη σοβαρότητας των παικτών του, στο τρίτο δεκάλεπτο, μίλησε εμφατικά, μετά τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου του Αρη με την Κύμη, ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Ήταν καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, κυρίως αμυντικά, εκεί δόθηκε και ένα στίγμα μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο, θα πρέπει να είμαι πιο αυστηρός με τους παίκτες μου, δεν ήμασταν σοβαροί, δεν είχαμε συγκέντρωση. Η Κύμη ήταν δεδομένο ότι θα ήταν λίγο πιο σκληρή και πιο συγκεντρωμένη, δεν είχαμε καλή συμπεριφορά και με προβληματίζει αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να βελτιωθούμε. Έγιναν 55 λάθη, ήταν σαν ζούγκλα το ματς, είναι αδικαιολόγητο αυτό. Το ίδιο πιστεύω ότι θεωρεί και ο κόουτς Μπρατσιάκος», είπε ο τεχνικός των «κίτρινων».

Πρόσθεσε ο Πρίφτης, αφού χαρακτήρισε την Κύμη «ισορροπημένη ομάδα», η οποία «Θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα», λέγοντας: «Σε κάθε παιχνίδι τεστάρουμε τις δυνατότητές μας, ειδικά τώρα που οι αναμετρήσεις έχουν κόστος. Σήμερα ήταν νοκ άουτ το ματς, κάθε αγώνας είναι ένα τεστ. Έχουμε μια αθλητικότητα και αυτή πρέπει να βγάλουμε στο αμυντικό κομμάτι, χρειάζεται να γίνουμε σοβαροί και λιγότερο επιπόλαιοι στην επίθεση. Ο παίκτης ενστικτωδώς χαλαρώνει όταν έχει διαφορά. Αυτό έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο απόψε και με μας. Το ότι δεν είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο τακτικής δεν είναι έκπληξη για μένα, θέλουμε πολλή δουλειά».

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, με τη σειρά του, επισήμανε: «Ηταν για μας γιορτή το αποψινό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρεθήκαμε στο παρκέ που έχουν πατήσει ιερά τέρατα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είμαστε μέσα στο πλάνο μας, είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, με αρκετό κόσμο και το σημερινό ήταν αυτό που το θέλαμε πάρα πολύ, σε ότι αφορά την προετοιμασία μας, για την πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα, με το Λαύριο. Νομίζω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης όμως σοβάρεψε την άμυνά του στη δεύτερη περίοδο, έκλεισε τους διαδρόμους, σκέπασε τα καλάθια και πήρε έκταση η διαφορά. Στο ημίχρονο σχεδιάσαμε κάποια πράγματα, ήμασταν ανταγωνιστικοί και βοηθήσαμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το Λαύριο. Έχουμε αρκετούς ρούκι, οι οποίοι χρειάζονται περίοδο προσαρμογής. Θα βελτιωθούμε και θα είμαστε καλύτεροι εκεί που πρέπει…».

*Αύριο αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις οι Θόδωρος Ζάρας, Μάικλ Τζένκινς, για τον Αρη, για ενοχλήσεις που αποκόμισαν στη διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης, στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού ο πρώτος και στην κνήμη, επίσης του αριστερού ποδιού, ο δεύτερος



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved