Νέλσον: «Πρόκληση στο ΣΕΦ» (video)

Νέλσον: «Πρόκληση στο ΣΕΦ» (video)

O Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο κι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μίλησε στο Onsports λέγοντας πως ο τρίτος τελικός της σειράς με τον Ολυμπιακό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Μπορεί να είναι 2-0 πίσω στη σειρά των τελικών από τον Ολυμπιακό και τα πράγματα να έχουν δυσκολέψει αρκετά, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάει για το… τυπικό της υπόθεσης στο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για ολική επαναφορά, κι αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκαναν οι περισσότεροι αμέσως μετά τον δεύτερο τελικό. Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μίλησε στο Onsports και υπογράμμισε πως κανείς δεν παίρνει πρωτάθλημα με 2-0 ενώ επεσήμανε πως η μεγάλη πρόκληση για τον εξάστερο είναι το παιχνίδι της Κυριακής στο ΣΕΦ όπου οι «πράσινοι» θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Τι δεν πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό στο ματς του ΟΑΚΑ;

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε ριμπάουντ, αμυντικά κι επιθετικά και διεκδικούμενες μπάλες. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε αυτά, στα υπόλοιπα ήμασταν καλοί. Είχαμε και κάποια λάθη στην επίθεση, μερικές χαμένες επιθέσεις, κακές επιλογές και άστοχα σουτ. Αυτά τα πράγματα καθόρισαν το παιχνίδι, τα πιο σημαντικά στοιχεία σε τέτοιους αγώνες είναι τα ριμπάουντ και οι χαμένες κατοχές».

-Η κατάσταση είναι δύσκολη, μπορεί να ανατραπεί;

«Πιστεύω πως μπορούμε. Η σειρά δεν τελείωσε. Πρέπει να κάνει τρεις νίκες μια ομάδα για να τελειώσει, άρα κανείς δεν είναι πρωταθλητής ακόμα. Θα πρέπει να κερδίσουν ένα ακόμα παιχνίδι, όπως πρέπει κι εμείς να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μην χάσουμε το πρωτάθλημα. Είναι ξεχωριστό το κάθε ματς κι εμείς την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πάλι τη σειρά στο ΟΑΚΑ και να δώσουμε συνέχεια με ένα ακόμα παιχνίδι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε, θα τελειώσει η σεζόν. Αυτοί έχουν αυτό το πλεονέκτημα τώρα».

-Είπες πως δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί ο αγώνας, αυτό είναι έξτρα πίεση για εσάς;

«Δεν θα έλεγα πως είναι πίεση, δεν βλέπω αυτά τα πράγματα σαν έξτρα πίεση. Θα το αποκαλούσα ως πρόκληση! Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε καλύτερα και να ανταποκριθούμε στη μεγάλη πρόκληση».

-Στα play off παρουσιάζεσαι βελτιωμένος. Είναι η αλλαγή του προπονητή ή και κάτι άλλο;

«Νομίζω πως τα πράγματα που κάνω πάνω στο παρκέ χρησιμοποιούνται καλύτερα τώρα, με το στιλ παιχνιδιού που παίζουμε τώρα. Έχω περισσότερες επιλογές σε καταστάσεις με ανοιχτό γήπεδο αλλά και σε isolation με αντιπάλους που μπορώ να κερδίσω. Αμυντικά επίσης, παίζω ακριβώς όπως αρμόζει στις ικανότητές μου. Στα play off νομίζω πως έχω εκμεταλλευτεί περισσότερο το πλεονέκτημά μου στο low post, για αυτό με βλέπετε να το ποστάρω συχνά τους αντιπάλους. Αυτό δίνει στην ομάδα αρκετά πλεονεκτήματα. Είτε εύκολους πόντους, είτε κερδισμένα φάουλ, είτε έξτρα πάσα στην περιφέρεια. Κάνουμε αρκετά καλή δουλειά σε αυτό και νομίζω πως φαίνεται».

-Θα ήθελες να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο;

«Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα περισσότερο από το ότι θα πάμε εκεί για να παλέψουμε. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε μόνο για τη νίκη, θα πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να επιστρέψει σε καλή θέση. Αν είμαστε εμείς χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, θα είναι κι αυτοί. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νέλσον:

Νέλσον: «Πρόκληση στο ΣΕΦ» (video)



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved