Λιανός: «Θα πρέπει να επικρατήσει η λογική»

Λιανός: «Θα πρέπει να επικρατήσει η λογική»

Σε εκτόνωση της τεταμένης ατμόσφαιρας, που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Πατρών.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους στον Ερασιτέχνη, στα γραφεία των «μελανολεύκων» στο κλειστό της Περιβόλας, κι έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν το τελευταίο διάστημα και δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό, αλλά κυρίως το διοικητικό κομμάτι. Εκδόθηκε, μάλιστα, και κοινή (καθησυχαστική) ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με γνώμονα την ενότητα του συλλόγου μπορεί να βρεθεί λύση.

Η ανακοίνωση: «Tα διοικητικά συμβούλια του «Α.Σ. Απόλλων Πατρών» και «Απόλλων Πατρών 2102 ΚΑΕ» συνήλθαν σε κοινή συνεδρίαση σε πλήρη σύνθεση και συζήτησαν επί μακρόν και διεξοδικά για τα διοικητικά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα και για τα οποία υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα, που σε κάθε περίπτωση δεν σχετίζονται και ούτε τελούν σε συνάρτηση με την αγωνιστική πορεία των τελευταίων μηνών της α’ ομάδας μας. Παρόμοια προβλήματα, ίσως και σοβαρότερα, έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν, στα οποία όμως ύστερα από πλέον ήρεμες και ώριμες συζητήσεις δόθηκε με αμοιβαίες εξηγήσεις και υποχωρήσεις ευτυχής λύση, με γνώμονα πάντοτε την ενότητα στο σύλλογο και τη συνέχισή της. Τα μέλη των Δ.Σ., σεβόμενα τη στήριξη των φιλάθλων, των μελών, των μετόχων και των χορηγών μας που έχουν δείξει αμέριστη εμπιστοσύνη στη νέα προσπάθεια του συλλόγου, αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν να εργάζονται για την απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα τις κινήσεις και τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πιο επιτυχημένη από την τρέχουσα περίοδο».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ΚΑΕ, Βασίλη Λιανού, στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη»: «Η αλήθεια είναι ότι δεν συμφωνώ με τη διάσταση που έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες τα όποια εσωτερικά προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα και τη δημοσιοποίησή τους μέσω του Τύπου. Η αγωνιστική κρίση της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με τις δικές μας εσωτερικές αντιπαραθέσεις και είμαι σε θέση και γνωρίζω πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις και όχι μόνο δεν είχαν διαρρεύσει, αλλά καταφέραμε να τις λύσουμε και να βγούμε κερδισμένοι. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επικρατήσει η λογική, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες και να κοιτάξουμε το καλό του Απόλλωνα προκειμένου και πάλι μέσα από τα προβλήματα ο σύλλογος να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του και να βγει δυνατός».



Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved