Λάνγκφορντ και Βον συμφώνησαν: «Δύσκολα με Κηφισιά»

Λάνγκφορντ και Βον συμφώνησαν: «Δύσκολα με Κηφισιά»

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή, στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά, έχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κέβιν Λάνγκφορντ.

Οι Θεσσαλονικείς επανέρχονται αύριο (18/04, 17.00) στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, για την 23η αγωνιστική της Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξήγησε πως η ΑΕΝΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ως παράλογα μεγάλη τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, κράτησε άλλωστε για τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Γεια σας, πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο blog, οπότε να δούμε τι μπορώ να θυμηθώ από τότε. Νομίζω ότι μπορώ να ξεκινήσω με το παιχνίδι της Πάτρας. Θυμάμαι ότι κερδίσαμε. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Α, και δεν βασάνισα και πολύ τον φίλο μου μέσα στο παιχνίδι. Πάντα τον απειλώ ότι θα τον παίξω σκληρά, αλλά δεν το έχω κάνει. ακόμα. Πάμε παρακάτω. Μετά το παιχνίδι είχα την ευτυχία να ταξιδέψω στον Τέξας, όπου ζουν όλες οι πρώην μου (υπάρχει και τραγούδι «Όλες οι πρώην μου ζουν στο Τέξας»). Όχι όλες, αλλά μερικές από αυτές. Πηγαίνοντας πίσω στο σπίτι σήμαινε ότι θα ήμουν μακριά από τον Όμπι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που μείναμε χωριστά από τότε που τον απέκτησα. Οπότε, όπως πάντα, ο Όμπι ξέρει πότε φεύγω και είναι τόσο λυπημένος. Ο Όμπι είναι η απόλυτη «βασίλισσα» της τραγωδίας. Τα κάνει όλα τόσο δραματικά. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά πιστέψτε με είναι η αλήθεια. Θα επιστρέψω στον Όμπι αργότερα. Εάν το θυμηθώ. Πάντως, έκανα έκπληξη στη μαμά μου όταν πήγα σπίτι. Δεν είχε ιδέα ότι θα πήγαινα. Ήταν τέλεια, γιατί κι αδερφός μου της είχε κάνει έκπληξη λίγες ημέρες νωρίτερα, γυρνώντας σπίτι από τη Ρωσία. Πέρασα αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Έκανα κι άλλα πράγματα, αλλά το να τα περιγράψω με λεπτομέρεια θα ήθελε πάρα πολλή προσπάθεια.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί μου έλειπε ο Όμπι. Φυσικά, τρελάθηκε όταν με είδε. Ήταν τόσο ευτυχισμένος. Τον αφήνω να κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί μου τα περισσότερα βράδια από τότε που επέστρεψα. Θέλει πάντα να βάζει το κεφάλι του στο μαξιλάρι μου, αλλά αυτό δεν το μοιράζομαι μαζί του. Ήρθε και το Πάσχα. Δεν έχω να πω πολλά για αυτό. Μόνο να πω ευχαριστώ στον κόσμο που κερνούσαν φαγητό σε εμένα και τον Όμπι όταν περπατούσαμε στη γειτονιά. Επιτέλους, παίζουμε ξανά ύστερα από αυτήν την παράλογα μεγάλη διακοπή. Δεν θα αναλύσω το τι σκέφτομαι για το ότι δεν παίζαμε για τρεις εβδομάδες. Νομίζω τα είπα όλα. Παίζουμε με την Κηφισιά. Όλοι πλέον ξέρετε πώς πάει: είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και όλα τα σχετικά. Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι σε φίλο. Έχει περάσει καιρός από τότε που τον είδα και θα είναι ωραίο να τον ξαναδώ. Αυτά είναι ό,τι μπορώ να δώσω».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Τζούλιαν Βον: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μας μετά τη διακοπή, αλλά νομίζω ότι δουλέψαμε καλά και προπονηθήκαμε αρκετά. Νομίζω ότι δώσαμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις κι έχουμε βρει ένα ρυθμό, όπως ήμασταν και πριν από τη διακοπή, ελπίζω και καλύτερο. Νομίζω ότι μας βοήθησε και η διακοπή. Όλοι, είναι φυσιολογικό, σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν να σκέφτονται ότι έρχεται το τέλος μιας μακράς χρονιάς, αλλά για όλους μας ήταν καλό και ειδικά για τους Αμερικανούς το γεγονός ότι είχαμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στην πατρίδα μας και να δούμε τις οικογένειές μας. Και επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκινήσαμε τη δουλειά και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν». Είπε ακόμα…

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά: «Έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ήταν ένας αγώνας τον οποίο είχαμε κερδίσει σχετικά εύκολα. Τώρα, παίζουμε στην έδρα τους, θα είναι διαφορετικό ματς, αλλά και δύσκολο. Πρέπει, σίγουρα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Η άμυνα είναι πάντα σημαντική, γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση για την επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στην άμυνα. Στην επίθεση ξέρουμε πώς πρέπει να αγωνιστούμε και τι πρέπει να κάνουμε. Από την άμυνα, όμως, ξεκινούν όλα και εκεί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».



ΑΕΚ: Στη Σουηδία για τον Πίττα - Τι είπε ο Κύπριος φορ που σκόραρε δύο γκολ
ΑΕΚ: Στη Σουηδία για τον Πίττα - Τι είπε ο Κύπριος φορ που σκόραρε δύο γκολ
Κιλιάν Εμπαπέ: Πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Κιλιάν Εμπαπέ: Πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved