Μαλέλης: «Μακ Γκραθ για πλέι οφ»

Μαλέλης: «Μακ Γκραθ για πλέι οφ»

Υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στον Ντόνι Μακ Γκραθ και τον ΠΑΟΚ, για να επιστρέψει στην ομάδα, σύμφωνα με το Μανώλη Μαλέλη.

Για τρίτη θητεία στο «Δικέφαλο του Βορρά», μετά τις σεζόν 2010-2011 και 2012-2013, φαίνεται πως ετοιμάζεται ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά στη ρωσική Κράσνι Οκτιάμπρ. Εξάλλου, όπως τόνισε ο σύμβουλος του ομίλου Κοντομηνά, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4: «Έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση μέσω του ατζέντη του Μακ Γκραθ, συμφωνούν και οι δύο και το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Ο παίκτης τον επόμενο μήνα μπορεί να παντρευτεί και υπάρχουν και μερικά ακόμα αντικειμενικά προβλήματα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό και προφορικά έχει υπάρξει συμφωνία. Έχει πει πως είναι ικανοποιητική η πρόταση που του έχει γίνει και προσπαθώ με κάθε τρόπο να φέρω την επιστροφή του. Δεν υπάρχει αρνητική άποψη, αλλά κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, είναι θέμα του παίκτη». Είπε ακόμα…

Για το εάν μπορεί να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με το Μακ Γκραθ: «Στόχος μας είναι να περάσουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε την τρίτη θέση. Ο Μακ Γκραθ θα βοηθήσει την ομάδα πολύ, θα αλλάξει τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με το Μακ Γκραθ για το διάστημα των πλέι οφ».

Για το εάν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση: «Εγώ, προς το παρόν, δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο. Δεν μου έχει μεταφερθεί κάποια εκτίμηση ή άποψη».

Για την περίπτωση Θοδωρή Ζάρα, από τον ΚΑΟΔ: «Αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχει η πρόθεση, αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που χρειάζονται. Από όσο έχω ενημερωθεί υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν ξέρω όμως πώς θα καταλήξει».

Για τη γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα έχω συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Όσον αφορά τη Γ.Σ. δεν νομίζω πως θα γίνει κάποια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για να γίνει η αύξηση θα πρέπει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλιώς δεν θα είναι καλό και για την ομάδα».

Για τον επενδυτή που χρειάζεται η ομάδα: «Η ομάδα χρειάζεται επενδυτή για να αλλάξει επίπεδο. Εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θέλω να βλέπω επιτυχίες. Έχει φέρει τόσους τίτλους και χρειάζεται να ανεβάσουμε ξανά το μπάσκετ εκεί που πρέπει. Στη Βόρεια Ελλάδα ξεκίνησαν οι επιτυχίες και πρέπει να αναβαθμιστούμε».

Για τους χώρους που μπορούν να αξιοποιηθούν στο κλειστό της Πυλαίας: «Ο νέος επενδυτής θα αξιοποιήσει τους χώρους στο «Παλατάκι», αρκεί να εμφανιστεί. Εάν υπάρξει ο επενδυτής θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία εκμετάλλευσης του γηπέδου. Θα μπορούσε να γίνει η χρήση πολλών χώρων, που είναι ανεκμετάλλευτοι σε μεγάλο βαθμό».



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved