Φλεβαράκης: «Πολύ άξια πετύχαμε τη νίκη»

Φλεβαράκης: «Πολύ άξια πετύχαμε τη νίκη»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των Τρικάλων BC επί του Απόλλωνα Πατρών, στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, ο Κώστας Φλεβαράκης.

Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δύναμη του κόσμου τους κι έφθασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής τους, πάντως, διατήρησε χαμηλούς τους τόνους, αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν τελειώνει τίποτα εάν δεν είσαι και μαθηματικά βέβαιος. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι μας, μέσα στην Κηφισιά». Είπε ακόμα…

Για τον Απόλλωνα Πατρών: «Η Πάτρα, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι παράδειγμα και για εμάς, καθώς είναι επαρχιακή ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια έχει καταγράψει πολύ καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι από τις πιο σταθερές, είναι ομάδα πλέι οφ, ενώ ο Νίκος Βετούλας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια. Επομένως, όταν παίζεις με έναν τέτοιον αντίπαλο, σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να κερδίσεις εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος για σαράντα λεπτά και δεν δώσεις ό,τι έχεις μες στο γήπεδο».

Για το πώς κύλησε ο αγώνας: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που το παιχνίδι του κυμαίνεται στους εβδομήντα πόντους, εμάς κατά μέσο όρο στους ογδόντα. Εάν δεν άλλαζε κάτι στο δεύτερο μέρος, με τους σαράντα δύο πόντους μας, θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Στο δεύτερο δεχθήκαμε είκοσι οκτώ πόντους, νομίζω ένα σημαντικό κομμάτι ήταν αυτό, καθώς περιορίστηκε σε σημαντικό βαθμό ο Ελ Αμίν. Σίγουρα, προσπαθήσαμε να τον κουράσουμε όσο μπορούσαμε, στο πρώτο έβαλε δέκα εφτά και τελείωσε με είκοσι ένα. Είναι πολύ μεγάλος σκόρερ στο ένας εναντίον ενός. Παίζοντας την άμυνα παίρνεις την ενέργεια να τρέξεις και δεν αφήνεις περιθώρια στον αντίπαλο να σου κόψει εύκολα τον αιφνιδιασμό και το τρανζίσιον παιχνίδι, που όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ θέλουν να κόψουν».

Για τα προβλήματα των Τρικάλων BC: «Είχαμε σημαντικά θέματα μέσα στην εβδομάδα, κάποια παιδιά προπονήθηκαν στο 50%. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο σίγουρα έχεις την ανησυχία αναφορικά με το πώς θα εμφανιστούν οι παίκτες «κλειδιά» σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά όλοι έδωσαν ότ,ι είχαν και δεν είχαν. Με ομαδικότητα, με μεγάλη βοήθεια και από τον κόσμο και πολύ άξια πέτυχαν τα παιδιά αυτή τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο και την Πάτρα και θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να πάει και σε πιο πολλές επαρχιακές πόλεις. Είναι μονόδρομος».

Τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια δύσκολη ομάδα και σοβαρή. Εμφανιστήκαμε, όμως, κι εμείς αρκετά καλοί, ήμασταν σοβαροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας πήραμε σημαντική νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια, παιχνίδι το παιχνίδι. Πιστεύω πως κατά ένα μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει το στόχο μας. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πατρών».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved