Μέξας: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Μέξας: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Το κάτι παραπάνω λείπει από τον ΚΑΟΔ για να πανηγυρίσει ένα μεγάλο «διπλό», σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα.

Οι Δραμινοί έχασαν στο σουτ από τον Άρη, στο «Nick Galis Hall», για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Όπως εξήγησε ο προπονητή τους στη συνέντευξη Τύπου: «Παίζαμε με μια ομάδα που έχει ξεκάθαρες αρχές και στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι κι έχει από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, αν όχι την καλύτερη. Θέλαμε να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, γιατί ο Άρης ήταν πολύ καλός στο επιθετικό ριμπάουντ στα τελευταία παιχνίδια. Δεν το ελέγξαμε όσο θέλαμε, αλλά γενικά ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε ένα πλάνο, αλλά έκανε ο Άρης κάποια πράγματα και χρειάστηκε να το αλλάξουμε. Δεν ξεκινήσαμε σωστά το παιχνίδι, ενεργώντας αργά στην άμυνα του Άρη. Όταν προσαρμοστήκαμε, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, γυρίσαμε την μπάλα καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές και η άμυνά μας έγινε πιο επιθετική. Στο τέλος αντιδράσαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι, είχαμε την τελευταία επίθεση, αλλά δεν εκτελέσαμε σωστά και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για ένα «διπλό» που θα άλλαζε τα δεδομένα». Είπε ακόμα…

Για τη συνέχεια στην Basket League: «Θα πρέπει να σηκώσουμε και πάλι κεφάλι, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να κοιτάξουμε το ματς με την Αμαλιάδα».

Για τον Άρη: «Βγάζει υγεία μέσα στο γήπεδο, έχει αρχές, οι παίκτες είναι ο ένας για τον άλλον και μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Πάει ήδη καλά, αλλά μπορεί ακόμα καλύτερα».

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με τη βαθμολογία της Basket League: «Θα πρέπει να παλέψουμε και παιχνίδι με παιχνίδι να πετύχουμε το στόχο της παραμονής όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί μετά έρχονται οι διακοπές του πρωταθλήματος και οι ομάδες θα έχουν άλλα προβλήματα. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο με τις προσθήκες στην περιφέρεια, απλώς μας λείπει το κάτι παραπάνω για να κάνουμε ένα μεγάλο «διπλό».

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: «Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στην έδρα του Άρη. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε ότι ο Άρης θα μπει πολύ δυνατά μετά την ήττα του στην Πάτρα. Πάντα μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, πιέζει στην άμυνα και παίρνει αυτοπεποίθηση. Μας πήρε λίγο χρόνο και κάποια λάθη μέχρι να προσαρμοστούμε, αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε και βάλαμε προβλήματα στον Άρη, εκτελέσαμε σωστά, φθάσαμε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε ακόμα καλύτερα, το παιχνίδι πήγε στη μία επίθεση, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved