ΠΑΟΚ: Προετοιμάστηκε και ο Χαραλαμπίδης

ΠΑΟΚ: Προετοιμάστηκε και ο Χαραλαμπίδης

Ως θεατής θα παρακολουθήσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, στο «Nick Galis Hall», ο τραυματίας Κώστας Χαραλαμπίδης.

Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη φορά από τότε που φόρεσε τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σούλη Μαρκόπουλου, αν και όπως τόνισε προετοιμάζεται κανονικά. «Η προετοιμασία, εκτός από το αγωνιστικό όπου δεν μπορώ να συμμετάσχω, σε όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο. Ό,τι ήταν να κάνω θα το κάνω, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Να μιλήσω δηλαδή με τα παιδιά, να στηρίξω με τον τρόπο την προσπάθεια αυτών που θα παίξουν, να προετοιμαστούμε όλοι μαζί ψυχολογικά για το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν είμαι και μόνος, έχω και τον Κώστα Κακαρούδη που κι αυτός στάθηκε άτυχος, αλλά επειδή είμαι πιο μπροστά τον καταλαβαίνω απόλυτα», ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στις ειδικές συνθήκες, με τις οποίες θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι η ομάδα του: «Η ομάδα μας έχει χτίσει χαρακτήρα και δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά κάτι που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα νικητή, μπορεί ακόμα και σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να είναι συνεπής και όσο κι αν δυσκολεύουν την κατάσταση οι ατυχίες, αυτό το φαινόμενο λειτουργεί και συσπειρωτικά... Είναι μία επιπλέον πρόκληση για εμάς. Οι συμπαίκτες μου έχουν γαλουχηθεί για τέτοιες καταστάσεις, με συνεχή ταξίδια, συνεχή παιχνίδια, νέες παρουσίες παικτών, απουσίες της τελευταίας στιγμής. Ξέρουμε να τα αντιμετωπίζουν, είναι στην καθημερινότητά τους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Ο 38άχρονος γκαρντ μίλησε και το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα γίνουν σε διάστημα μίας εβδομάδας οι αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Άρη, για τον πρώτο και το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Το γεγονός ότι διαιωνίζονταν μια κατάσταση για τόσους μήνες είναι σίγουρα σε βάρος της δικής μας ομάδας, αλλά και σε βάρος του κύρους και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Είναι μια κατάσταση που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτό που σκεφτόμαστε για το ελληνικό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολη, όπως σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τόσο στο παιχνίδι της Κυριακής (01/02) όσο και στον αγώνα που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο γήπεδό μας, θα πρέπει να υπάρχει ατμόσφαιρα τέτοια που θα δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις στιγμές και το μπάσκετ και να μη φοβηθεί ή προβληματιστεί κανείς».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved