Λαφαγέτ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Λαφαγέτ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δύο νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις του στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά ο Όλιβερ Λαφαγέτ δεν είναι ικανοποιημένος.

Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν και της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Ο Αμερικανός γκαρντ, παρά την ευρείας έκτασης νίκη τους επί της ιταλικής ομάδας, διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος» εξήγησε: «Για εμάς ήταν καλό παιχνίδι. Τη νίκη, όμως, την κρατάμε περισσότερο στα αποδυτήρια. Ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι μόνο δύο νίκες. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο Top 16 κι έχουμε πάρα πολλά ματς ακόμα να δώσουμε». Είπε ακόμα…

Για την προσωπική απόδοσή του: «Για εμένα ήταν καλό παιχνίδι, που απλώς βγήκαν τα σουτ μου. Και να μην έμπαιναν, μου φθάνει που κάναμε ένα καλό ματς και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό μετράει, εξάλλου».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα την Αρμάνι Μιλάνο: «Γνωρίζαμε μέσω του σκάουτιγνκ ότι έχουν πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια, οι οποίοι είναι ικανοί στο ένας εναντίον ενός. Ξέραμε, λοιπόν, πως εάν βρουν την ευκαιρία να μας επιτεθούν θα είχαμε πρόβλημα και για αυτό θα έπρεπε να προστατέψουμε την… περιοχή μας. Αυτό κάναμε».

Για τους επόμενους αγώνες τους, με Άρη και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Αρχικά να σου πω πως και οι δύο είναι σπουδαίες ομάδες. Ξέρουμε πως θα έρθει ο Άρης εδώ για να παίξει σκληρά και να κερδίσει ό,τι μπορεί. Οπότε πρώτα πρέπει να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αυτούς και στη συνέχεια κοιτάμε τη Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρ είναι δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα της και απέναντι στον κόσμο της. Διαθέτει φοβερούς σουτέρ από την περιφέρεια, πολύ καλούς παίκτες στη ρακέτα. Γενικότερα, είναι επικίνδυνη ομάδα. Οπότε το περιμένω ως ένα πολύ σκληρό ματς εκεί πέρα».

Για τον Άντριου Γκούντελοκ και πώς θα τον περιορίσουν: «Δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν πολλοί δυνατοί γκαρντ στη Φενέρ, αλλά και ο Γκούντελοκ είναι πολύ δυνατός παίκτης, που θέλει προσοχή».



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved