Ντάρντεν: «Βρίσκουμε το δρόμο μας»

Ντάρντεν: «Βρίσκουμε το δρόμο μας»

Στο σωστό δρόμο έχει επανέλθει πλέον ο Ολυμπιακός και δουλεύει, καθημερινά, για να φθάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Το παραπάνω παραδέχθηκε ο Τρέμελ Ντάρντεν, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος». Ο Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε πως μέρα με τη μέρα αισθάνεται ολοένα και καλύτερος, από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην έναρξη της σεζόν, ξεκαθάρισε όμως πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να υπάρχει πάνω από όλα υπομονή, καθώς ακόμα προσπαθούν να μάθουν ο ένας τον άλλον και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τόσο γρήγορα ως προς την απόδοσή τους και τον τρόπο που αγωνίζονται. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Κόροιβο, γιατί ήρθαν στο ΣΕΦ με ένα ορθό πλάνο για να μας αντιμετωπίσουν. Μας ανάγκασαν να δουλέψουμε στα πάντα και να προσέχουμε μέχρι τέλους. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εκείνους».
Για το επερχόμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Κανένα ματς στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο. Τους έχω παρακολουθήσει και παίζουν πολύ καλά. Εμείς καταφέραμε και πήραμε δύσκολη νίκη στο Βελιγράδι. Πλέον, θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα πάντα και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για το πώς νιώθει μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα που περνάει. Ειδικά παιχνίδια σαν αυτό με τον Κόροιβο ή το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δουλεύουν ευεργετικά για εμένα, γιατί σε αναγκάζουν να πιεστείς όσο παραπάνω γίνεται. Χαίρομαι, λοιπόν, που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το ματς και είμαι χαρούμενος που βρίσκουμε το δρόμο μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός, για να κάνει στη συνέχεια το κάτι παραπάνω: «Κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τόσο γρήγορα. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να επιστρέψουν όλα τα παιδιά πίσω, θα είμαστε σίγουρα διαφορετική ομάδα. Άρα ο τρόπος που θέλει ο προπονητής μας να παίξουμε θα είναι πολύ πιο εύκολο να εφαρμοστεί κι αυτό επειδή θα έχουμε περισσότερα κορμιά να αντιπαρατάξουμε στο παρκέ. Ξέρεις, ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να φθάσουμε κοντά στους στόχους μας μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε καλύτερα να κοιτάμε το πού βρισκόμαστε σήμερα, που πιστεύω πως πηγαίνουμε πολύ καλά δεδομένων των συνθηκών, καθότι δεν έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε πλήρεις. Τα πάντα είναι θέμα της ομαδικής δουλειάς, που από αυτήν θα μάθουμε πάρα πολλά και θα γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το Βασίλη Σπανούλη: «Έχει πάρα πολύ μπάσκετ ακόμα μέσα του, αδερφέ, ο Σπανούλης. Οπότε όταν τελειώσει την καριέρα του μπορεί και να είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Ευρωλίγκα και να βρεθεί ακόμα ψηλότερα και σε άλλες θέσεις. Έχει πολλά να δώσει ακόμα στο μπάσκετ και πιστεύω πως εάν είναι υγιής θα έχει σίγουρα τέσσερα με πέντε χρόνια ακόμα στα παρκέ. Είμαι χαρούμενος που είμαστε συμπαίκτες και ελπίζω να συνεχίσω να τον βοηθάω να κερδίζει και να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved