Σκουρτόπουλος: «Δύσκολο το έργο μας»

Σκουρτόπουλος: «Δύσκολο το έργο μας»

Από το κλειστό της Γούβας καλείται να περάσει το Ρέθυμνο, αντιμετωπίζοντας τον Πανελευσινιακό, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Οι Κρητικοί έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής τους, αύριο (22/11, 17.00), γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής τους, Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικό παιχνίδι ύστερα από δύο ήττες απέναντι στις δύο μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού είχαμε την ατυχία να είναι διαδοχικοί. Τώρα, θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες, με το έργο μας να κρίνεται αρκετά δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε με κάθε μας δύναμη να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Η άμυνα είναι αυτή η οποία θα κρίνει το παιχνίδι. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και σωστοί σε αυτά που έχουμε δουλέψει θα έχουμε βάσιμες ελπίδες για τη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Η θέση που έχει στη βαθμολογία σίγουρα είναι πλασματική. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και ιδιαίτερα τώρα με την επιστροφή του Τζόνσον».

Για το πού θα βασιστεί το Ρέθυμνο: «Εμείς δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε γρήγορο ρυθμό και να έχουμε αρκετά πιεστική άμυνα, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Μέχρι τώρα αυτό έχει αποδώσει καλά και μας έχει δώσει κάποια θετικά αποτελέσματα».

Από τους παίκτες ο Δημήτρης Χείλαρης εξήγησε: «Για εμάς όλα τα ματς είναι σημαντικά. Όσον αφορά το ματς με στον Πανελευσινιακό, είναι το πρώτο ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και σίγουρα θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες. «Το «κλειδί» πιστεύω ότι βρίσκεται στη συγκέντρωση και στην άμυνα. Ο Πανελευσινιακός είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Έχει κάνει δύο πολύ σημαντικές νίκες μετά την αλλαγή του προπονητή της και  για αυτό πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα και συγκέντρωση, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλοι οι παίκτες του είναι αθλητικοί, ακόμα και οι ψηλοί είναι αρκετά γρήγοροι. Η ομάδα πρώτα από όλα θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη συγκέντρωση, αλλά και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Επίσης, θα πρέπει να αποβάλουμε το κακό ξεκίνημα που είχαμε σε κάποια ματς. Θα πρέπει να έχουμε πολύ καλές επιστροφές και να είμαστε σοβαροί στην άμυνα».



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved