Φλεβαράκης: «Κάψαμε τη νίκη μας στον Πανιώνιο»

Φλεβαράκης: «Κάψαμε τη νίκη μας στον Πανιώνιο»

Υπέρβαση θα πρέπει να κάνουν τα Τρίκαλα BC για να πετύχουν το στόχο τους στη συνέχεια της Basket League, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Πανελευσινιακό, με τον προπονητή τους να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς ξέραμε μετά τις δύο απουσίες ότι ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο από την αρχή γίνεται πολύ πιο δύσκολο, αλλά προτιμήσαμε να διαλέξουμε τις αρχές και τους νόμους που πρέπει να διέπουν μια ομάδα, ειδικά επαρχιακή σαν τα Τρίκαλα, από οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, για το παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι ότι η προσπάθεια έγινε πιο δύσκολη όταν λείπουν δύο παίκτες σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις και στο παιχνίδι δημιουργούνται τόσο γρήγορα πρώιμα φάουλ σε ψηλούς ή σε παίκτες που παίζουν σε αντίστοιχες θέσεις, καταλαβαίνετε ότι από ένα σημείο και μετά πιο πολύ το ηρωικό στοιχείο μετρούσε παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αξία της Ελευσίνας, είναι μια ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει κατά την προσωπική μου άποψη. Εμείς νομίζω ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν ποιοι είναι οι αντικειμενικοί στόχοι μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να δούμε πώς θα γεμίσει η ομάδα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή, που το έχω πει ότι θα είναι πιο δύσκολη από ό,τι ήτανε πέρυσι». Είπε ακόμα…

Για τον Πανελευσινιακό: «Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για τη νίκη της, αλλά και στη δική μας ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Ξέραμε ότι η Ελευσίνα μετά το προηγούμενο της παιχνίδι κατά κάποιον τρόπο αποκατέστησε μια ισορροπία που θεωρώ ότι υπήρχε στο μυαλό όλων όσον αφορά στους στόχους της στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα πολύ γεμάτη, ξεκίνησε με άλλους στόχους και πιστεύω ότι σε αυτούς τους στόχους θα κινηθεί από εδώ και πέρα».

Για τον αποκλεισμό του Κένι Κάντζι από την αποστολή: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως στη δική μας την ομάδα δυστυχώς πρέπει να έχουμε χαρακτήρες οι οποίοι να μπορούν να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα, πώς είναι η ελληνική πραγματικότητα και ότι πρέπει να υπάρχει μεγάλη υπομονή σε κάποια θέματα. Αυτό του δημιουργούσε αντιδράσεις και συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό».

Για τη συνέχεια στην Basket League: «Σήμερα (15/11) ουσιαστικά κάψαμε τη νίκη που κάναμε μέσα στον Πανιώνιο. Θα χρειαστούν στη συνέχεια υπερβάσεις τόσο εντός όσο και εκτός, γα να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Στιβ Πάνος, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για το πολύ καλό παιχνίδι που έπαιξε. Είχαμε καλό μομέντουμ από το προηγούμενο παιχνίδι και πιστέψαμε ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο σημερινό (15/11) ματς. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, είχαμε αυτή την εβδομάδα αλλαγές στο ρόστερ, αλλά πιστεύω την επόμενη εβδομάδα να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα και να μπούμε πίσω στο σωστό δρόμο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved