Αθανασούλας: «Είχαμε άλλες προσδοκίες»

Αθανασούλας: «Είχαμε άλλες προσδοκίες»

Αλλιώς ξεκίνησε και διαφορετικά αναγκάστηκε να πορευτεί ο Πανελευσινιακός, στη φετινή Basket League, σύμφωνα με το Γιάννη Αθανασούλα.

Οι «σταχυοφόροι» χρειάστηκε να φθάσουν στην 5η αγωνιστική, έχοντας ήδη αλλάξει προπονητή, για να… σπάσουν το ρόδι. Ο 27χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, παραδέχθηκε πως αρχικά είχαν άλλες προσδοκίες και πλέον, μετά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, θα επιχειρήσουν να κάνουν νέο ξεκίνημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Γιάννη, πετύχατε την πρώτη νίκη σας, με μεγάλο πρωταγωνιστή εσένα. Πού θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;
«Θεωρώ ότι κρίθηκε στην ψυχή και τη διάθεση που δείξαμε όλοι. Για εμάς το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού και όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, και κρατήσαμε την ΑΕΚ κοντά στους 70 πόντους».

-Η αλλαγή προπονητή σάς «αναγέννησε»; Τι πρόλαβε να αλλάξει ο κόουτς Κουστένης στην ομάδα;
«Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, όταν υπάρχει νέος προπονητής, αλλάζει η ψυχολογία. Μέσα σε μία εβδομάδα ο Δημήτρης Κουστένης, όπως είναι λογικό, δεν μπορούσε να μας μεταφέρει τη φιλοσοφία του διότι είναι πολύ σύντομο διάστημα. Έτσι, προσπάθησε πνευματικά να μας ανεβάσει το ηθικό. Με τις αλλαγές προπονητή την πίεση την έχουν οι παίκτες. Εμείς τη διαχειριστήκαμε σωστά και όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη».

-Πέρυσι ο Πανελευσινιακός σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Φέτος πιστεύεις θα παλέψετε μέχρι το τέλος;
«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της χρονιάς είχαμε άλλες προσδοκίες. Έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να «χτίσουμε» πάνω στη νίκη επί της ΑΕΚ, να κάνουμε νέο ξεκίνημα. Θεωρώ ότι εάν κρατήσουμε αυτή την εμφάνιση και την έχουμε σαν οδηγό μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στο τέλος».

-Τώρα, παίζετε στα Τρίκαλα. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το «διπλό»;
«Τα Τρίκαλα έχουν πολύ δυνατή ομάδα, κυρίως στην έδρα τους, παίζουν με άλλη ταχύτητα. Θα πρέπει να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ. Εάν παίξουμε την ίδια άμυνα, όπως με την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved