Ζιάγκος: «Να πιστοποιήσουμε την άνοδό μας»

Ζιάγκος: «Να πιστοποιήσουμε την άνοδό μας»

Την αγωνιστική άνοδό της θέλει να πιστοποιήσει στο κλειστό της Γούβας, απέναντι στον Πανελευσινιακό, η ΑΕΚ σύμφωνα με το Βαγγέλη Ζιάγκο.

Η «Ένωση» δοκιμάζεται αύριο (08/11, 17.00) στην Ελευσίνα για την 5η αγωνιστική της Basket League. Πρόκειται για κομβικής σημασίας αναμέτρηση, όπως εξήγησε και ο προπονητής της: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μέσα από το οποίο οφείλουμε να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας ύστερα από μακρά περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων. Η συγκέντρωση, η διάρκεια και ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού, δεδομένου ότι ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα που στην έδρα της γίνεται πιο μαχητική και πιο παραγωγική, θα είναι το «κλειδί». Είπε ακόμα…

Για τα δυνατά σημεία του Πανελευσινιακού: «Το κίνητρο που υπάρχει για τους παίκτες ύστερα από κάθε αλλαγή προπονητή, το έξτρα βαθμολογικό κίνητρο του συγκεκριμένου αγώνα και η αυτοπεποίθηση που αποκτά η Ελευσίνα στην έδρα της».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Θα στηριχθούμε στα στοιχεία που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν σε αυτούς τους αγώνες. Μαχητικότητα, αγωνιστικότητα, ομαδική λειτουργία και οι σωστές τελικές αποφάσεις».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που τόνισε: «Για εμάς, καλώς ή κακώς, το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά με την έννοια ότι τώρα ξεκινούν τα παιχνίδια που πρέπει να «χτυπάμε». Είναι ένας τελικός για εμάς και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στο ποιος θα είναι πιο αποφασισμένος να παλέψει περισσότερο. Ο Πανελευσινιακός θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που θα συσπειρώσει περισσότερο τους παίκτες του». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Η θέληση, η μαχητικότητα και η διάρκεια. Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς παίζει μεγαλύτερο ρόλο το «θέλω» παρά οι τακτικές. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι δουλεύουμε καλά και αυτή η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο».
Για τα δυνατά σημεία του Πανελευσινιακού: «Ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα η οποία ρισκάρει και παίζει με αυτοπεποίθηση. Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και καλούς ξένους».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Θα στηριχθούμε στην καλή ατομική προετοιμασία, στην ομαδικότητα και στη μαχητικότητα που θα δείξουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved