Αντεγκμπόγιε: «Διαφορετική εμπειρία»

Αντεγκμπόγιε: «Διαφορετική εμπειρία»

Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του θα τεθεί ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε, καθώς ο Άρης θα υποδεχθεί την Κηφισιά.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν το Σάββατο (08/11, 17.00) στο κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Βρετανός γκαρντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε λόγο για διαφορετική εμπειρία σε ένα περίεργο ματς, αφού θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Η Κηφισιά είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκες. Ποια είναι τα συναισθήματά σου που θα βρεθείς αντίπαλό της σε έναν κρίσιμο αγώνα και για τους δύο αντιπάλους;
«Σίγουρα, θα είναι διαφορετική εμπειρία. Αυτή τη φορά θα παίξω απέναντι στην Κηφισιά, στην οποία αγωνιζόμουν πέρυσι και περιμένω με ανυπομονησία το ματς. Φέτος είναι νέα σεζόν, αυτό είναι ακόμα ένα παιχνίδι και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Άρη να κερδίσει».

-Πού θεωρείς ότι η Κηφισιά είναι πιο δυνατή και πού πιο αδύνατη σε σχέση με την περασμένη σεζόν;
«Η Κηφισιά έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Εγώ έπαιξα ως συμπαίκτης με τον Τσαλδάρη, το Λιακόπουλο, τον Κακιούζη και τον Ψαθά, ενώ συνεργάστηκα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Ο κόουτς έκανε καλή δουλειά πέρυσι και δείχνει ότι τη συνεχίζει φέτος, μαζί με το σταφ. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη για την Κηφισιά και φέτος η καλή πορεία της συνεχίζεται».

-Ποιο θα είναι το «κλειδί» για να πάρει την νίκη ο Άρης;
«Θα πρέπει να παίξουμε στο 100% έως το τέλος. Να μη χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα και να αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά σοβαρά, ως καλή ομάδα που είναι. Η καλή άμυνα είναι το βασικό συστατικό και από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μας λέει ο κόουτς στο επιθετικό κομμάτι».

-Πόσο θα επηρεάσει τον Άρη ότι θα αγωνιστεί χωρίς θεατές στις εξέδρες;
«Έτσι κι αλλιώς πρέπει να παίξουμε σκληρά, δυνατά και καλά για να κερδίσουμε. Οι φίλαθλοι μας βοηθούν πολύ, όμως ο καθρέφτης είναι το παρκέ. Σίγουρα, θα είναι περίεργο να παίξουμε με άδειες εξέδρες. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που θα το ζήσω αυτό, αφού έχω παίξει παρόμοιο ματς και με τον ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο».



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved