Ολυμπιακός: Καινούρια αρχή... χωρίς Σπανούλη

Ολυμπιακός: Καινούρια αρχή... χωρίς Σπανούλη

Στο πρωτάθλημα στρέφει πλέον την προσοχή του ο Ολυμπιακός μετά από τον αποκλεισμό από το Final 4 του Μιλάνο, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τη Νέα Κηφισιά την Τρίτη (29/4, 17:00) στο «Ζηρίνειο» για την 25η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ στοχεύοντας σε ένα νέο ξεκίνημα. Εκτός, Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας.

Οι αριθμοί:

- Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ χρειάζεται 4 πόντους ώστε να ξεπεράσει τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και να ανέβει στην 6η θέση των σκόρερ της Basket League ΟΠΑΠ.
- Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ με 3 πόντους θα φτάσει τους 100 στην Basket League ΟΠΑΠ.
- Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ με 2 αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 600.
- Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ με 2 κλεψίματα θα συμπληρώσει 200 στην Basket League ΟΠΑΠ.
- Τους 1.500 πόντους στη λίγκα θα συμπληρώσει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ αν σημειώσει 17.
- Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα αγωνιστεί για 100ή φορά στην Basket League ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2013/14
Καν. Περίοδος
Ολυμπιακός - ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ
69-64

Οι δηλώσεις:

O προπονητής των γηπεδούχων, Ηλίας Παπαθεοδώρου εστίασε την προσοχή του στην απουσία των Κρόκερ και Γκάρετ αλλά και στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας του: «Επιστρέφουμε μετά από 25 μέρες σε αγωνιστική δράση, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει γιορτή για την πόλη μας. Το σημαντικό για μας είναι να καταφέρουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και η δυναμική του αντιπάλου όσο και η δυσκολία του παιχνιδιού πιστεύω να μας βοηθήσει να το πετύχουμε γρήγορα.Έχουμε πλέον δυο σημαντικές απουσίες του Κρόκερ και του Γκάρετ και θέλουμε να δούμε την αντίδραση της ομάδας από τη στιγμή που δυο σημαντικοί παίχτες δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι μας».

Ο 31χρονος φόργουορντ της Κηφισιάς, Σπύρος Διαμαντόπουλος τόνισε: «Φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό και αν και είναι πολύ δύσκολο ματς, το ζητούμενο για μας είναι η νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα που το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος δεν κοιτάμε τι ψάχνει και τι θέλει κάθε ομάδα, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίρνουμε εμείς τη νίκη. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια σειρά αγώνων αρκετά επίπονη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, όμως είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να αντεπεξέρχεται. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Ματ Λοτζέσκι, αναφέρει: «Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι εύκολο να αφήσουμε πίσω μας το τέλος της Ευρωλίγκας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας έναν εξίσου μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Τα δυο παιχνίδια που έχουμε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και μια νίκη απέναντι σε μας θα είναι τεράστια υπόθεση γι’ αυτούς. Ξέρουν ότι είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα ξέρουν ότι μπορεί να είμαστε και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά δουλειά μας είναι να μη δείξουμε τίποτα από τα δυο πάνω στο παρκέ».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved