Καλαφατάκης: «Μόνο νίκη, για πλέι οφ»

Καλαφατάκης: «Μόνο νίκη, για πλέι οφ»

Μονόδρομος είναι η νίκη για το Ρέθυμνο στον εντός έδρας αγώνα του με τον Πανιώνιο, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Οι Κρητικοί θα φιλοξενήσουν αύριο (05/04, 16.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» τους Νεοσμυρνιώτες, για την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, με τον προπονητή τους Γιώργο Καλαφατάκη να τονίζει: «Μοναδική επιλογή μας απέναντι στον Πανιώνιο είναι η νίκη για να διεκδικήσουμε μία θέση που θα οδηγήσει στα πλέι οφ. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια, οπότε αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω από την παραμονή που έχουμε εξασφαλίσει. Θα πρέπει τα παιδιά να δώσουν το 100%, να παίξουν με μυαλό και με πάθος, γιατί έχουμε απέναντί μας την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τόσο σε ποιότητα όσο και σε αποτελέσματα».

Στη συνέχεια, στάθηκε στη σημασία που θα έχει η πρόκρισή τους στα πλέι οφ, ενώ ζήτησε και τη στήριξη των φιλάθλων: «Από ό,τι έχει αποδειχθεί στο γήπεδό μας μεταμορφωνόμαστε προς το καλύτερο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό για μια επαρχιακή ομάδα να είναι συνέχεια σε υψηλές θέσεις και στην οκτάδα, απλώς υπάρχουν και μεταβατικοί περίοδοι. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και πρέπει να μας στηρίξει όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, δηλαδή γεμίζοντας το γήπεδο, δίνοντάς μας την ώθηση που χρειαζόμαστε».

Ο Ανδρέας Κανονίδης, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των παικτών, επεσήμανε: «Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας. Ο Πανιώνιος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς δεν φοβόμαστε γιατί διαθέτουμε εξίσου πολύ καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο (05/04) και πιστεύω ότι θα φθάσουμε στη νίκη. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Φυσικά, σε κάθε αγώνα στο σπίτι μας ο κόσμος παίζει τον κυρίαρχο ρόλο γιατί αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved