Basket Leaugue ΟΠΑΠ: Φωτιά στην… ουρά

Basket Leaugue ΟΠΑΠ: Φωτιά στην… ουρά

Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (06/02) πρόγραμμα, της δεύτερης ημέρας, της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Στην… ουρά επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, καθώς έχουμε ντέρμπι ουραγών στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ηλυσιακό και να χρειάζεται όχι μόνο τη νίκη, αλλά και διαφορά έντεκα πόντων για να έχει το κεφάλι της ήσυχο σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ντεμπούτο για τα Τρίκαλα BC θα κάνει ο Αμερικανός γκαρντ Τζέσι Σαπ, ο οποίος αντικατέστησε στο ρόστερ τον άτυχο Τζέρεμι Γκρέιντζερ. Ντέρμπι παραμονής θα έχουμε και στο κλειστό της Γούβας, με τον Πανελευσινιακό να υποδέχεται τον τελευταίο στην κατάταξη Ίκαρο Χαλκίδας. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα «καίγεται» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου και θεωρεί πως με τη δύναμη του κόσμου του θα τα καταφέρει. Για το «διπλό» με το οποίο θα πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενδιαφέρονται οι φιλοξενούμενοι.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να έχουμε και στο κλειστό της Περιβόλας, όπου ο Απόλλωνας Πατρών θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Αποκλειστικός στόχος των «μελανολεύκων» είναι η νίκη για να «πατήσουν» καλύτερα στην κατηγορία, το «διπλό» θέλουν οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να σταθεροποιηθούν στην 4άδα του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος, μετά τη νίκη της επί του Άρη και την αναρρίχησή της στην 5η θέση η Κηφισιά προκαλεί το σεβασμό ακόμα και του δεύτερου Πανιωνίου, στη μεταξύ τους μονομαχία στο «Ζηρίνειο». Οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Ούρος Ντούβνιακ. Αναλυτικά τα χθεσινά (05/02) αποτελέσματα και το σημερινό (06/02) πρόγραμμα της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ

«Nick Galis Hal» Άρης - Ρέθυμνο 73-67
«Δ. Κραχτίδης» ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός 85-87
ΣΕΦ Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 77-68

Πέμπτη 06/02

Τρικάλων 16.00 Τρίκαλα BC - Ηλυσιακός (Χριστοδούλου, Μπήτης, Μαγκλογιάννης)
Περιβόλας 16.00 Απόλλωνας Πατρών - ΠΑΟΚ (Κορομηλάς, Φούφης, Δεσλής)
2ο Ελευσίνας 18.00 Πανελευσινιακός - Ίκαρος Χαλκίδας (Αναστόπουλος, Παναγιώτου, Θεονάς)
Ζηρίνειο 18.30 Κηφισιά - Πανιώνιος (Πηλοΐδης, Ψαριανός, Κ. Πουρσανίδης)

Δείτε, εδώ, όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved