Λινάρδος: «Αρειανός ο Γιαννάκης»

Λινάρδος: «Αρειανός ο Γιαννάκης»

Υποστηρικτής της ομάδας του Άρη είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όπως τόνισε ο πρώην συνεργάτης του Νίκος Λινάρδος.

Μία… ανάσα από τη σύναψη συνεργασίας με το «δράκο», για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους που έμεινε «ορφανή» από την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου, βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς. Ο 50άχρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, ανέφερε πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι σπουδαίος προπονητής αλλά και άνθρωπος, ενώ υποστήριξε πως είναι και Αρειανός. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη συνεργασία του, στο παρελθόν, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Έχω συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και στη Γαλλία και στην Εθνική Ελλάδας. Είναι σπουδαίος άνθρωπος, εξαιρετικός προπονητής, σπουδαίος οικογενειάρχης και Αρειανός».

Για την πιθανότητα να αναλάβει ως προπονητής του Άρη: «Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή τι θα κάνει ο Παναγιώτης. Είναι στις αρχές του να μην εκμυστηρεύεται πράγματα σε συνεργάτες του, για να μη τους φέρνει σε δύσκολη θέση. Δε μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες για το τι θα κάνει και ό,τι ξέρω το διαβάζω από τις εφημερίδες. Σίγουρα, όμως, είναι κάτι που το σκέφτεται. Πάντα διάβαζε και μάθαινε για την πορεία του Άρη και σίγουρα ως σημαία της ομάδας χαιρόταν ή στενοχωριόταν με την καλή ή τη κακή πορεία της. Όπως αν ρωτήσετε εμένα αν είμαι Πανιώνιος θα πω ναι, έτσι πιστεύω πως και ο Γιαννάκης θα πει ότι είναι Αρειανός. Όταν έχεις παίξει τόσα χρόνια μπάσκετ σε αυτή την ομάδα, γνώρισε τόσες χαρές, δεν μπορεί να μην την έχεις στην καρδιά σου. Έτσι σας λέω ότι ο Γιαννάκης είναι Αρειανός, δεν το διατυμπανίζει, αλλά είναι και σούπερ επαγγελματίας».

Για τις προϋποθέσεις που θέτει για να αναλάβει μια ομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Πάντα ενδιαφέρεται για ομάδες που έχουν μεγάλο ορίζοντα, μακροπρόθεσμο πλάνο και στόχους. Στη Λιμόζ είχε μεγάλο όραμα για να αναγεννήσει μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Δυστυχώς, όμως, μπήκαν κάποιες τρικλοποδιές. Όταν δίνει το λόγο του τον κρατάει πάντα».

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Άρη: «Όπως βλέπω τον Άρη και την προσπάθεια που γίνεται υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψει σε επιτυχίες. Μια ομάδα όπως ο Άρης πάντα έχει στόχους οι οποίοι καθορίζονται από τις συγκυρίες. Το μόνο που δεν υπάρχει στον Άρη για να επανέλθει ψηλά και να κάνει ηχηρή αντήχηση στην Ευρώπη είναι οι ξένοι. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και υπομονή από το χρόνο μπορεί να τα καταφέρει. Από εκεί και πέρα, θέλω η απόφαση του Παναγιώτη να είναι μέσα από την καρδιά του. Δεν γνωρίζω τι απόφαση θα πάρει ούτε αν θα είμαι συνεργάτης του σε περίπτωση που αναλάβει τον Άρη».

Για το γεγονός πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπήκε κατευθείαν στα βαθιά ως προπονητής: «Ως παίκτης ο Γιαννάκης ήταν προπονητής και στη Δάφνη και είχε ενασχόληση. Πότε δεν έπεσε στα βαθιά, καθώς ήταν προπονητής και παίκτης μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, από εκεί και πέρα μέρα με τη μέρα μαθαίνει ως προπονητής όπως και ως παίκτης. Οι επιτυχίες του σε εθνικό επίπεδο δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Δεν ήταν απαραίτητο να καθίσει δίπλα σε κάποιον προπονητή για να μάθει. Η θέση του προπονητή, εκτός από σκληρή δουλειά, θέλει και μεγάλο ταλέντο».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved