ΠΑΟΚ: Τρεις εκτός (photos+video)

ΠΑΟΚ: Τρεις εκτός (photos+video)

Χωρίς τον Μαρκ Πέιν θα δώσει ο ΠΑΟΚ το κρίσιμο ματς του με τη Νίζνι για το Γιούροκαπ, καθώς ο παίκτης του έχει ενοχλήσεις στο ισχίο.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική απώλεια για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αναζητά τον τρόπο που θα καλύψει το κενό.

Ο Αμερικανός άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διεγνώσθη με αιμάτωμα στο ισχίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και πάλι την Πέμπτη (19/12).

Στην τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικιών απόντες ήταν ακόμη ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Αντώνης Κόνιαρης που έχει διάστρεμμα.

Στο μεταξύ, ανακοινώσεις εκδόθηκαν για το New Year’s Shooting Camp του ΠΑΟΚ και τον διαγωνισμό με τα σουτ της Prime Insurance. Αναλυτικά:

«Έρχεται το New Year’s Shooting Camp του ΠΑΟΚ

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί έρχεται και το New Year’s Shooting Camp του ΠΑΟΚ που και φέτος θα διεξαχθεί τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς. Το εξειδικευμένος καμπ για σουτ με τους έμπειρους προπονητές του PAOK Junior Basketball Program και την σφραγίδα του τεχνικού Διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκου Σταυρόπουλου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena από 3 μέχρι και 5 Ιανουαρίου του 2014».

«Στα 600€ το σουτ από το κέντρο της Prime Insurance

Μετά τους μεγάλους, ήρθε η ώρα και για τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ να δοκιμάσουν την τύχη τους και το σουτ από το κέντρο, στο μεγάλο διαγωνισμό της Prime Insurance. O νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ Στράτος Μανωλής ήταν αυτός που διεκδίκησε το περασμένο Σάββατο και στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος τα 500€, με το σουτ που επιχείρησε από το κέντρο του γηπέδου.

Και η δική του προσπάθεια όμως δεν βρήκε στόχο και έτσι προστέθηκαν ακόμη 100€ στο ποσό που θα διεκδικήσει ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στον επόμενο διαγωνισμό. Στον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ρωσικής Nizhny Novgorod (18/12, στις 9μ.μ.), ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου και θα διεκδικήσει 600€, σε μία μεγάλη προσφορά της Prime Insurance, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσπάθεια του νεαρού φιλάθλου του ΠΑΟΚ Στράτου Μανωλή, στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος του περασμένου Σαββάτου».

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

ΠΑΟΚ: Τρεις εκτός (photos+video)



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved