Λυκογιάννης: «Αφιερωμένη η νίκη»

Λυκογιάννης: «Αφιερωμένη η νίκη»

Στο μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, Νίκο Παπανικολόπουλο, αφιέρωσε τη νίκη τους επί του Ηλυσιακού ο Άρης Λυκογιάννης.

Το συγκρότημα της Εύβοιας πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη, στο ΔΑΚ Κανήθου, με τον προπονητή του να την αφιερώνει στη συνέντευξη Τύπου στον πρόσφατο χειρουργημένο 34χρονο γκαρντ: «Πρώτα από όλα θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να αφιερώσω τη νίκη στο Νίκο Παπανικολόπουλο, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν λόγω του τραυματισμού του». Είπε ακόμα…

Για τη νίκη τους επί του Ηλυσιακού: «Η εικόνα μας ήταν αυτό που περιμέναμε. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο χρόνος και το περιορισμένο ροτέισιον. Δεν είχαμε σήμερα (14/12) το Μάσιτς και χάσαμε κι άλλους παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Βάλαμε κάποια καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας, χωρίς να έχουμε κάποια τεράστια αλλαγή. Θέλουμε πολλή δουλειά γιατί έχουμε πολλά κενά. Ο Ηλυσιακός έπαιξε πολύ έξυπνα με ροτέισιον παικτών, κράτησε κάποιους παίκτες φρέσκους, χρησιμοποίησε τη ζώνη και γύρισε το ματς. Κρατάμε τη νίκη και στη διακοπή των δύο εβδομάδων θα πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα και να γνωριστούμε καλύτερα».

Για την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Κανήθου: «Ο Ίκαρος βρήκε στη συγκεκριμένη πόλη κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Βρήκε ένα κοινό και νιώθει πλέον ότι παίζει εντός έδρας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να του προσφέρουμε χαρές».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ: «Είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί, ώστε να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν. Ποτέ δεν είναι μια αλλαγή εύκολη σε αυτό το χρονικό σημείο. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε τα οικονομικά δεδομένα και να δούμε τι παίκτες υπάρχουν ελεύθεροι».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, εκπροσωπώντας τους παίκτες, ανέφερε: «Όταν ήρθε ο κόουτς είχαμε τσεκάρει αυτό το ματς σαν πρέπει. Ότι, δηλαδή, πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε ήμασταν πολύ παθιασμένοι, ο κόουτς μας είχε ετοιμάσει κατάλληλα στα τρικ του Ηλυσιακού. Στο τέλος αγχωθήκαμε, κάναμε κάποια αβίαστα λάθη. Είναι σπουδαία νίκη, ακόμα και με έναν πόντο. Τώρα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κυνηγάμε τις νίκες που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία». Σε ερώτηση για τη βελτίωση της απόδοσής του μετά την πρόσληψη του Άρη Λυκογιάννη απάντησε: «Με την αλλαγή του προπονητή πάντα υπάρχει νέο κίνητρο στους παίκτες. Ευχαριστώ τον κόουτς που είδε κάτι παραπάνω σε εμένα κι αυτό βγαίνει στο παιχνίδι. Τα περιθώρια βελτίωσης, όμως, είναι μεγάλα για όλη την ομάδα».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ρίτσαρντς και Ιμπόρα παρόντες στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ρίτσαρντς και Ιμπόρα παρόντες στη Λεωφόρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved