Βετούλας: «Κερδίσαμε από την άμυνα»

Βετούλας: «Κερδίσαμε από την άμυνα»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την αμυντική απόδοσή τους κόντρα στον Πανελευσινιακό απέδωσε ο Νίκος Βετούλας.

Ο Απόλλωνας Πατρών πήρε σημαντική νίκη επί των «σταχυοφόρων», στο κλειστό της Περιβόλας, με τον προπονητή του να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως «κλειδί» ήταν η άμυνα, αλλά και η συγκέντρωση των παικτών του στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού: «Είμαστε δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια γνωριζόμαστε. Ποτέ το σκορ δεν έχει φθάσει σε ψηλά νούμερα, πάντα είναι στους 60 με 70 πόντους μάξιμουμ. Πέρυσι και φέτος ήμασταν εμείς πιο τυχεροί, τα προηγούμενα χρόνια στην Α2 ήταν η Ελευσίνα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, κάθε νίκη για εμάς είναι σημαντική. Το άγχος ήταν τεράστιο. Είχαμε το Βλάντο (Πέτροβιτς) που δεν είναι έτοιμος 100%, και τον Τέιλορ που δεν είναι αυτός που ξέρουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι. Στην επίθεση γνωρίζαμε ότι η Ελευσίνα δεν θα μας αφήσει να τρέξουμε στο γήπεδό μας, θα μας σταματήσει με φάουλ, χτύπησε εκεί που έπρεπε σε αλλαγές. Θεωρώ ότι εμείς κερδίσαμε από την άμυνα και από τη συγκέντρωση των παικτών τα τελευταία λεπτά».

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Θεωρώ ότι στο γκρουπ που βρισκόμαστε εμείς και η Ελευσίνα δεν έχει ξεχωρίσει. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στον πόντο. Η λεπτομέρεια και η συγκέντρωση είναι αυτή που θα κρίνει το νικητή. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και στα παιχνίδια που δεν χάνουμε να κερδίζουμε κάτι. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η άμυνα κερδίζει. Καλά είναι τα σουτ, αλλά αν δεν μπορείς να βάλεις κάτω τα πόδια σου και να παίξεις ένας εναντίον ενός άμυνα, όταν έχεις 3.000 κόσμο και σε περνούν σαν σταματημένο έχουμε πρόβλημα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, για να κατακτήσουμε το στόχο μας που είναι η γρήγορη παραμονή και για αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος, εκ μέρους των παικτών, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα που πάλεψε για τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο σημερινό (30/11) παιχνίδι. Εμείς ήμασταν επηρεασμένοι από το χαμό του προέδρου μας και αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μπορώ να πω ότι είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Όπως είπε και ο προπονητής μας ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε για το καλύτερο».




Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved