ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός: Το… τρίτο ημίχρονο

ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός: Το… τρίτο ημίχρονο

Σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης πήρε επί του Ηλυσιακού ο ΚΑΟΔ, στο «Δημήτρης Κραχτίδης», για την 5η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, ο προπονητής των νικητών Νέναντ Μάρκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου κρατάει μόνο το αποτέλεσμα: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί έπαιξε καλά και δυνατά, ιδιαίτερα στην άμυνα και δεν παράτησε το παιχνίδι. Όλα κρίθηκαν στο τέλος. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας. Με ικανοποίησε βεβαίως ο τρόπος με τον οποίο επιτεθήκαμε και τους φορτώσαμε με φάουλ. Η ομάδα βελτιώνεται, αλλά ο τρόπος που παίξαμε σήμερα (10/11) δεν μας αφήνει να σκεφτόμαστε και πολύ θετικά για το μέλλον, εάν δεν διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε στα καλά παιχνίδια που κάναμε έως τώρα και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο». Είπαν ακόμα…

Έντιν Μπάβτσιτς: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό γιατί έπαιξε πολύ σκληρά και διεκδίκησε έως το τέλος το παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κερδίσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πήραμε τους βαθμούς. Το παιχνίδι το κερδίσαμε στις λεπτομέρειες».

Δημήτρης Λιόγας: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ και μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και το ότι καταφέραμε να βγάλουμε σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και μέσα στην έδρα του αντιπάλου λέει πολλά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι φορμαρισμένος και η έδρα του ιδιαίτερα δυνατή. Πιστεύω ότι ένα κρίσιμο σημείο ήταν στο πρώτο ημίχρονο που φορτώθηκαν με τέσσερα φάουλ οι ψηλοί μας. Ο Μπάβτσιτς έκανε το παιχνίδι του και με το μακρινό σουτ, αλλά έβαλε και πολλές βολές, ενώ εμείς καταφέραμε να μπούμε στο ματς με την άμυνα του Στέφενς, αλλά και τις λύσεις που μας έδωσε στην επίθεση ο Σμιθ. Όπως πήγε στο τέλος το ματς ήταν θέμα τύχης».

Τάσος Αντωνάκης: «Ήρθαμε για να παλέψουμε έως το τέλος το παιχνίδι και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα ριμπάουντ και ένα σουτ στο τέλος. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά στη συνέχεια και στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά».



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved