Πανιώνιος: Δεν τα κατάφερε στο φινάλε

Πανιώνιος: Δεν τα κατάφερε στο φινάλε

Την πρώτη του ήττα στο τουρνουά του Ρεθύμνου «Πέτρος Οικονομάκης» γνώρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του Ρεθύμνου χθες, έχασε 75-74 από τη βουλγαρική Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Η Λουκόιλ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο θεσμό μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα έχοντας σαν πρωταγωνιστές τους Τάκερ και Γουάιτ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Οι νικητές είχαν τα ηνία του αγώνα από την αρχή της αναμέτρησης, αλλά έκαναν ντέρμπι το ματς στο τέλος, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά να τη χάνουν.

Για την ελληνική ομάδα ξεχώρισε ο ΜακΚόλουμ με 26 πόντους και 4 τρίποντα, ενώ πολυ καλοί ήταν και οι Μίλμπουρν και Λάνγκφορντ με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Ο Βεργίνης είχε 9 πόντους και 1 τρίποντο για τους ηττημένους.

Με 17 πόντους και ένα καθοριστικό κλέψιμο ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε τη νίκη στην Ακαντέμικ με 75-74 επί του Πανιώνιου στο “Πέτρος Οικονομάκης”.

Ο Τάκερ είχε ένα καθοριστικό κλέψιμο 2'' πριν από τη λήξη και 17 πόντους έβαλε τη σφραγίδα του στην επικράτηση των Βούλγαρων. Οι παίκτες του Όλιβερ Κόστιτς φρόντισαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να δείξουν ότι δεν πήγαν για διακοπές στην Κρήτη. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν πάρει μία διαφορά εννέα πόντων (19-10) και στην συνέχεια επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους, κατάφεραν να την φτάσουν σε διψήφιο αριθμό (47-30) στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Οι “κυανέρυθροι” προσπάθησαν ν' αντιδράσουν βελτιώνοντας αρχικά τα ποσοστά τους στην επίθεση, ωστόσο δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους Βούλγαρους οι οποίοι διατηρούσαν το προβάδισμα. Με αντεπίθεση διαρκείας κι επιμέρους σκορ 20-9 ο Πανιώνιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια (74-74) 6'' πριν από τη λήξη με καλάθι του Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος αστόχησε στη βολή για το φάουλ που κέρδισε. Στα 2'' έγινε φάουλ στον Ντέβιν Ουάιτ που με 1/2 βολές έδωσε το προβάδισμα στη Λουκόιλ (74-75). Στο χρόνο που απέμενε ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να εκδηλώσει επίθεση αφού έκλεψε ο Τάκερ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου, Μάνος, Ψαριανός

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-19, 30-45, 54-65, 74-75.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 26(4), Σταμάτης 2, Μοτσενίγος, Ντούβνιακ 8(1), Μισέλ, Μίλμπουρν 13(1), Αθανασούλας 4, Μπατής 3(1), Σίμτσακ, Καββαδάς 4, Σαλούστρος, Λάνγκφορντ 12(2), Σπυρόπουλος.

ΛΟΥΚΟΪΛ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ (Κόστιτς): Ουάιτ 16(1), Γκρόζεφ, Βεργίνης 9(1), Τάκερ 17, Κόλεφ, Μίνκοφ, Αβράμοφ 14, Μαρκίνοβιτς, Γκεοργκίεφ 7(1), Ατσάρα 12, Μπάνεφ, Γκεοργκίεφ, Γιάνεφ.



Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved