Σαραντινός: «Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!»

Σαραντινός: «Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!»

Ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Νίκος Σαραντινός ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τους νταμπλούχους για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

Αποστολή στην Κρήτη: Γιώργος Οικονόμου

Το τζάμπολ του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» πλησιάζει και ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Νίκος Σαραντινός στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετέχουν με πρώτο και καλύτερο τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” που για τρίτη φορά διοργανώνουμε στην μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου επιστήμονα και αθλητή της ομάδας μας, που έφυγε τόσο νωρίς, καθιερώνεται σαν ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά στην Ελλάδα και από φέτος και στην Ευρώπη», ανέφερε ο κ. Σαραντινός και συνέχισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό και τον φίλο μας Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκη) κι ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τιμή που μας κάνουν και την εμπιστοσύνη τους».

«Κάνουμε ταχύρυθμα μαθήματα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε πρώτος τον λόγο από τους προπονητές και αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά αλλά και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πιο όμορφο μέρος της Ελλάδας την Κρήτη και ειδικότερα στο Ρέθυμνο. Με θέρμη ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση που μας δόθηκε να παίξουμε για δεύτερη χρονιά στο τουρνουά του Ρεθύμνου και αυτό βοηθά στην αποκέντρωση. Το Ρέθυμνο έχει και υποδομές και το σκεπτικό να κάνει δυνατό τουρνουά. Το όνομα του Παναθηναϊκού βοηθά σε αυτό το κομμάτι, ώστε να προσελκύσει και άλλες ομάδες. Κάθε φορά που μπορούμε θα είμαστε εδώ», είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε γι' αυτά που περιμένει να δει μετά τα τελευταία φιλικά που έδωσαν οι «πράσινοι»:

«Έχουμε 6-7 ημέρες που είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εμείς πρέπει να κάνουμε ταχύρυθμα μαθήματα, γιατί ειδικά στην Ευρωλίγκα έχουμε δύσκολο πρώτο γύρο, με πέντε εκτός έδρας ματς. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Όταν παίζεις σε συνθήκες παιχνιδιού είναι πιο εύκολα να δεις τα λάθη σου, από ό,τι είναι στην προπόνηση. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης προσπαθεί να επανέλθει. Είναι καλύτερα. Θέλει χρόνο και προσοχή. Δεν θα έχουμε και τον Κάρι στο πρώτο παιχνίδι, ο οποίος έχει μυϊκό σπασμό στον αυχένα και θα είναι εκτός. Θα μας πουν οι γιατροί αν μπορεί και κατά πόσο να βοηθήσει».

«Χαρούμενοι που είμαστε εδώ»

Στη συνέχεια ο προπονητής της Λουκόιλ Ακαντέμικ, Όλιβερ Κόστιτς είπε: «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι ένα δυνατό τουρνουά και πολύ σημαντικό για εμάς γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε με το Eurocup. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε. Θ' αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό, μαζί με Πανιώνιο και Ρέθυμνο που είναι πολύ ανταγωνιστικές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και να δείξουμε πού βρισκόμαστε».

«Τουρνουά υψηλού επιπέδου»

Ο τεχνικός του Πανιώνιου Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε στο τουρνουά του Ρεθύμνου. Ευχαριστούμε ως Πανιώνιος τη διοίκηση της ΚΑΕ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα έρχεται εδώ. Είναι χαρά μας να παίζουμε στο «Πέτρος Οικονομάκης», σε έναν φιλόξενο τόπο, που διαθέτει μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό το τουρνουά μας βοηθά για τη συνέχεια της προετοιμασίας μας. Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων μας. Είναι event υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή των τριών από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και έναν άκρως ανταγωνιστικό σύλλογο όπως είναι η Λουκόιλ. Θα δουλέψουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις».

«Να γίνουν καλά ματς»

Σε ρόλο... οικοδεσπότη, ο προπονητής του Ρεθύμνου Θανάσης Γιαπλές καλωσόρισε τους συναδέλφους του λέγοντας «καλωσορίζω τους κόουτς, τις αποστολές και τους δημοσιογράφους. Ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Είναι το πιο δυνατό τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα, στη μνήμη ενός πολύ ιδιαίτερου ανθρώπου και αθλητή. Έγινε η καλύτερη επιλογή. Είναι ο εξάκις πρωταθλητής της Ευρώπης, ο νταμπλούχος Ελλάδος Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, εκ των ιστορικότερων ομάδων και η τρίτη καλύτερη στην Ελλάδα και η Λουκόιλ των συνεχόμενων συμμετοχών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζουμε να γίνουν ενδιαφέροντα ματς για εμάς τους προπονητές, για τις ομάδες και τον κόσμο που θα έλθει. Εύχομαι να έχετε την καλύτερη δυνατή διαμονή».



Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής
Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής
Λιονέλ Μέσι: Οδήγησε με οργια στην ανατροπή την Ίντερ Μαϊάμι - Συνεχίζει στην κορυφή (video)
Λιονέλ Μέσι: Οδήγησε με οργια στην ανατροπή την Ίντερ Μαϊάμι - Συνεχίζει στην κορυφή (video)
Formula 1: Στοχεύει στον κορυφαίο η Mercedes!
Formula 1: Στοχεύει στον κορυφαίο η Mercedes!
NBA: Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, αντίδραση από Λέικερς - Οι Θάντερ ετοιμάζουν «σκούπα»
NBA: Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, αντίδραση από Λέικερς - Οι Θάντερ ετοιμάζουν «σκούπα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved