Τρίκαλα BC: Νέο οργισμένο μήνυμα Λεπενιώτη

Τρίκαλα BC: Νέο οργισμένο μήνυμα Λεπενιώτη

Την αγανάκτησή του, για όλα όσα εξελίσσονται στα Τρίκαλα BC τις τελευταίες ημέρες, εξέφρασε και πάλι ο Γιώργος Λεπενιώτης.

Ο πρώην αρχηγός των Θεσσαλών, με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθεί -για δεύτερη και τελευταία φορά, όπως παραδέχεται- να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, δικαιολογώντας όλους όσοι αποχώρησαν από τους νεοφώτιστους στην Basket League ΟΠΑΠ (μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Φοίνικα Λάρισας).

«Και οι μαριονέτες πληθαίνουν. Αν και είμαι κατά των status γενικότερα, βλέπω τελικά πόσο μεγάλη επιρροή έχουν! Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που διάβασα πνίγομαι πραγματικά και δεν μπορώ παρά να εξωτερικεύσω κι εγώ κάποιες σκέψεις. Σκέψεις με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του τρικαλινού μπάσκετ και να μιλήσω ανοιχτά, όπως άλλωστε μιλάει και ο κάθε πραγματικός φίλαθλος και οπαδός μπάσκετ της πόλης μας που δεν επηρεάζεται από συμφέρονται και άλλους είδους προκλήσεις! Πες τα, Χρυσόστομε, λέει μια έκφραση λόγου (τονίζοντας αγανάκτηση) στο χωριό το οποίο έγινε πόλη. Αλήθεια, ποιος έκανε το χωριό πόλη και μάλιστα δύο φορές; Α, ναι, αυτοί που φύγαμε απλήρωτοι και μας φέρθηκαν με το γάντι. Αυτοί οι αχάριστοι, αλαζόνες, που επί τόσα χρόνια μας πρόσφεραν πλουσιοπάροχες αμοιβές (μισά συμβόλαια, ψαλίδισμα μισθών και στο τέλος, «τιμήν ένεκεν», απαξιωτική προσφορά κι έπρεπε να πεις και ευχαριστώ!). Συγγνώμη, θα μας πληρώσουν είπαν με εκπτωτικές τιμές που όρισαν οι ίδιοι σε τρία χρόνια, αν υπάρχει ομάδα. Κάτι μου θυμίζει… Ακόμα τρέχω στα δικαστήρια για τα δεδουλευμένα!

Στη νέα τάξη πραγμάτων, λοιπόν, ο κόσμος που μένει απλήρωτος και του φέρονται απαξιωτικά είναι αχάριστος, ηλίθιος και αλαζόνας! Αλλά ο γνήσιος, χωρίς συμφέρον, οπαδός/φίλαθλος που ξαφνικά όπως και πριν από πέντε χρόνια (εννοείται γιατί αγαπάει το μπάσκετ και όχι γιατί μπορεί να έχει οικονομικό όφελος) θυμήθηκε να υπερασπιστεί το μπάσκετ της πόλης μας! Πες τα, Χρυσόστομε. Πες τα, χωρίς ίχνος ηλιθιότητας, αχαριστίας και αλαζονείας. Πες τα παντελονάτα. Πες τα, Χρυσόστομε, που δεν έχεις ιδέα για το τι γράφεις και μπλέκεις τα μπούτια σου, προφανώς καθοδηγούμενους, βάζοντας την ομάδα μπροστά και παίζοντας με τη νοημοσύνη του κόσμου. Πες τα, γνήσιε οπαδέ/φίλαθλε. Και με το φόβο να μη γίνω γραφικός βάζω τελεία σε δημόσιες αναρτήσεις».

Διαβάστε επίσης...

Θυμηθείτε τι ανέφερε στο πρώτο μήνυμά του.



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved