Ζαφείρης: «Ιδανική χημεία»

Ζαφείρης: «Ιδανική χημεία»

Την άμεση προσαρμογή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων θεωρεί κομβικής σημασίας για τον Απόλλωνα Πατρών ο Θανάσης Ζαφείρης.

Ο 25άχρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», μίλησε για την περσινή αγωνιστική περίοδο που ήταν η πρώτη του στην Basket League ΟΠΑΠ αλλά και για τους στόχους του τη νέα, που δεν είναι άλλοι από την άμεση παραμονή της ομάδας και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο βγει. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την περσινή χρονιά, πρώτη του στην Basket League ΟΠΑΠ: «Μέχρι πρόπερσι βλέπαμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση και ξαφνικά, ανεβαίνοντας στην Α1, κληθήκαμε να τους αντιμετωπίσουμε μέσα στο παρκέ. Η περσινή σεζόν ήταν τρομερή εμπειρία για όλους μας. Προσωπικά, θα μου μείνουν αξέχαστοι οι αγώνες που δώσαμε με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ. Οι αντίπαλοί μας προερχόταν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης κι όμως εμείς τους κοντράραμε όσο μπορούσαμε, αποκτώντας αυτοπεποίθηση και μεγάλες εμπειρίες για το μέλλον».

Για την καινούρια σεζόν: «Ελπίζω οι καινούριοι παίκτες μας, και κυρίως οι τέσσερις Αμερικανοί, να μπουν γρήγορα στο κλίμα και τη νοοτροπία της ομάδας, όπως είχε συμβεί και με τους περσινούς ξένους. Αν γίνει αυτό νωρίς τότε η ομάδα θα αποκτήσει ιδανική χημεία και θα γίνεται όλο και καλύτερη όσο προχωράει το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του με τον Απόλλωνα Πατρών: «Οι επιδιώξεις και οι στόχοι μας θα είναι οι ίδιοι και φέτος. Θέλουμε να σιγουρέψουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή και κατόπιν να κυνηγήσουμε, χωρίς άγχος, κάτι καλύτερο. Βασικά, θέλουμε να παίξουμε και καλό μπάσκετ, προκειμένου να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που πάντα είναι στο πλευρό μας. Οι Πατρινοί φίλαθλοι αποτελούν, παραδοσιακά, το μεγάλο όπλο του Απόλλωνα και θέλουμε τη στήριξή τους και τη νέα σεζόν».



Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved