Κουστένης: «Δίκαιη νίκη ο Κολοσσός Ρόδου»

Κουστένης: «Δίκαιη νίκη ο Κολοσσός Ρόδου»

Την ανωτερότητα του Κολοσσού Ρόδου στο μεταξύ τους παιχνίδι, στο Βενετόκλειο, παραδέχθηκε ο προπονητής του Περιστερίου.

Ο Δημήτρης Κουστένης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ασχέτως εάν αυτή δεν συνδυάστηκε με την πολυπόθητη νίκη. Όπως πρόσθεσε, άλλωστε, η επικράτηση του Κολοσσού Ρόδου ήταν δίκαιη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εκτός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου: «Να συγχαρώ τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά και τον Κολοσσό Ρόδου για τη δίκαιη νίκη. Ήταν ουσιαστικά επανάληψη του αγώνα που δώσαμε εμείς την περασμένη εβδομάδα, μόνο που αυτή τη φορά είμαστε στην πλευρά των χαμένων. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πέρα από την τακτική και την ανάλυση στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Τα παιδιά του Κολοσσού Ρόδου ήξεραν ότι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο. Έβγαλαν όλη την ενέργειά τους μέσα στο γήπεδο και αυτό αποτυπώθηκε σε κάποιες κερδισμένες φάσεις και στα ριμπάουντ. Εμείς από το γ’ δεκάλεπτο και μετά ακολουθούσαμε στο σκορ και αν παίρναμε το παιχνίδι αυτό θα γινόταν με 1-2 μεγάλα σουτ. Είχαμε τη δυνατότητα αυτή, δεν μπήκαν τα σουτ που θα γύριζαν το παιχνίδι και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τους παίκτες του Περιστερίου και την προσπάθειά τους: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Και στο παιχνίδι αυτό προσπάθησαν, με εξαίρεση ένα τρίλεπτο στο γ’ δεκάλεπτο, όπου δείξαμε ολιγωρία με αποτέλεσμα ο Κολοσσός Ρόδου να κάνει τη διαφορά».

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Η κατάσταση για εμάς είναι ελεγχόμενη, αφού γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τον Άρη στην έδρα μας, όπου πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Να συγχαρώ και πάλι τον κόουτς και τον Κολοσσό Ρόδου κι ελπίζω στο τέλος οι δύο ομάδες να καταφέρουν να μείνουν στην Α1».

Ο Δημήτρης Κομποδιέτας, από την πλευρά των παικτών του Περιστερίου, πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Κολοσσού Ρόδου, οι οποίοι μας κέρδισαν δίκαια. Ήταν ένα παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Είπαμε να μπούμε δυνατά από την αρχή, αλλά δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και σε κάποια σημεία βιαστήκαμε. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε εκτός έδρας παιχνίδια και στα σαράντα λεπτά δεν μπορείς να κερδίσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είναι στα χέρια μας να μείνουμε στην κατηγορία και θα παλέψουμε για την ιστορία της ομάδας, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου θα μείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό Ρόδου».



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved