Μπανκς: «Όσο κερδίζουμε όλα θα είναι καλά»

Μπανκς: «Όσο κερδίζουμε όλα θα είναι καλά»

Ο Μάρκους Μπανκς με δηλώσεις του στην «Πράσινη» φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στηρίζοντας πολλά σε έδρα και κόσμο.

O Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague και έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. Αρκεί βέβαια να κάνει σωστά τη δουλειά του στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν στο Top 16 και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

«Γνωρίζαμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Άλμπα. Μείναμε ενωμένοι σαν ομάδα και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην επικράτηση» είπε στην εφημερίδα "Πράσινη" ο παίκτης του "τριφυλλιού" και συμπλήρωσε " βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά και ξέρουμε πώς να το κάνουμε, εκτελώντας με τον σωστό τρόπο όσα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και όσα μας λέει ο προπονητής».

«Αν κάνουμε αυτό που πρέπει όλα θα είναι καλά»

Προχθές η Μάλαγα κατάφερε να πάρει το «διπλό» μέσα στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρέαλ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Σε ερώτηση αν το γεγονός αυτό δυσκολεύει το έργο του «τριφυλλιού» στη προσπάθεια που κάνει για να πάρει το εισιτήριο το οποίο οδηγεί στους «8» της διοργάνωσης, ο Μπανκς τόνισε: «Όχι, πραγματικά δεν μας δυσκολεύει. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να προστατεύουμε την έδρα μας. Όσο συνεχίζουμε να κερδίζουμε όλα θα είναι καλά». Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται κανένα αντίπαλο όταν είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους. Έτσι θα πάνε και στη Μαδρίτη αφού όπως υπογράμμισε ο Μπανκς, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πανηγυρίσει το «διπλό» απέναντι στους Ισπανούς οι οποίοι κόντρα στη Μάλαγα δεν τα… έδωσαν όλα. «Φυσικά και μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ στο σπίτι της. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αν κάνουμε το παιχνίδι μας και ακολουθήσουμε το πλάνο μας», σχολίασε ο Αμερικανός παίκτης.

«Προσπαθώ να αποδώσω καλύτερα»

Κόντρα στην Άλμπα ο Μπανκς είχε θετική παρουσία και έβαλε το δικό του λιθαράκι ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη γερμανική ομάδα και παράλληλα να παίξει θεαματικό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση ο Αμερικανός παίκτης υποστήριξε: «Η ψυχολογία μου είναι σίγουρα πολύ καλή αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να αποδίδω καλύτερα για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει»

«Οι οπαδοί μας είναι πάντα στο πλευρό μας»

Σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακός και δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Μπανκς δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη στήριξη των φίλων του «τριφυλλιού» στη προσπάθεια της ομάδας να πετύχει και τους υπόλοιπους στόχους που απομένουν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Δεν ξέρω αλήθεια τι να πω για τους οπαδούς μας. Τους ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση τους, μας υποστηρίζουν πάντα και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είναι χαρούμενοι», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ που ετοιμάζεται να δείξει τα… μπράτσα του στους κρίσιμους αγώνες οι οποίοι ακολουθούν για τη Euroleague.



Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών: Ήττα στην πρεμιέρα από τη Γερμανία στο 94'
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών: Ήττα στην πρεμιέρα από τη Γερμανία στο 94'
«Χάλκινος» ο Γιαννόπουλος στο Malaga Junior European Cup 2024
«Χάλκινος» ο Γιαννόπουλος στο Malaga Junior European Cup 2024
Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»
Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»
Παίκτης της χρονιάς στη Bundesliga ο Βιρτς
Παίκτης της χρονιάς στη Bundesliga ο Βιρτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved