Μακ Γκραθ: «Παραβιάστηκε το συμβόλαιό μου»

Μακ Γκραθ: «Παραβιάστηκε το συμβόλαιό μου»

Για ασυνέπεια του ΠΑΟΚ, αλλά και απροθυμία από πλευράς των διοικούντων, κάνει λόγο ο Ντόνι ΜακΓκραθ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, με δημόσια δήλωσή του, επιχείρησε να απαντήσει σε όλα όσα τον κατηγόρησαν οι Θεσσαλονικείς εξαιτίας της αποχώρησής του. Ο Ντόνι Μακ Γκραθ μιλάει για σημαντική καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού του, καθώς και απροθυμία των ιθυνόντων της ΚΑΕ να συμφωνήσουν στη λύση της συνεργασίας τους, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζαλγκίρις Κάουνας, με την οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Η γραπτή δήλωσή του: «Δεν θα έπρεπε κανείς να πιστεύει οτιδήποτε βγαίνει στα media από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ή από απληροφόρητους ρεπόρτερ. Είχα το δικαίωμα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, δεν είχα πληρωθεί τους μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, δεν είχα πληρωθεί μία τελευταία αμοιβή η οποία ξεκάθαρα αναφέρεται στο συμβόλαιό μου και ο ατζέντης μου δεν έχει πληρωθεί την αμοιβή του που έπρεπε να την είχε λάβει από την αρχή της σεζόν. Έλαβα τον μισθό Δεκεμβρίου ο οποίος ήταν ο 10ος στο χρονοδιάγραμμα μόλις μία εβδομάδα στο Φεβρουάριο. Το συμβόλαιό μου αναφέρει καθαρά ότι είμαι ελεύθερος να φύγω από το σύλλογο εάν περάσουν 15 ημέρες από ένα μισθό που δεν μου έχει πληρωθεί. Οι μισθοί Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου είναι ακόμη απλήρωτοι. Πληρωνόμουν εξαιρετικά αργά σε όλη τη χρονιά, με τις προηγούμενες προγραμματισμένες πληρωμές μου συνήθως να μου καταβάλλονται περίπου δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ο καθένας γνωρίζει την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά εγώ έμεινα και πάλεψα για τον ΠΑΟΚ ακόμη και όταν δεχόμουν άλλες προτάσεις και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα με σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές και απλήρωτους μισθούς. Ακόμη και με όλα αυτά όταν δέχτηκα την προσφορά της Ζαλγκίρις έκανα στον ΠΑΟΚ πολλές διαφορετικές προτάσεις, αλλά υπήρχε απροθυμία να μιλήσουν περισσότερο μαζί μου, ενώ εγώ ήμουν διαθέσιμος. Επίσης, ας μην ξεχνάμε δύο χρόνια πριν, όταν τραυματίστηκα στον ΠΑΟΚ, ότι δεν μου πλήρωσαν περισσότερα από 60.000 δολάρια από το συμβόλαιο εκείνης της περιόδου ενώ μου υποσχέθηκαν κι ένα ψεύτικο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Διοχέτευσαν ψευδείς πληροφορίες στα Μέσα Ενημέρωσης για να δημιουργήσουν διαφορετική εικόνα της κατάστασης.

Μόλις τώρα μου πρότειναν να με πληρώσουν αφού εγώ έχω ήδη έχει τελειώσει τη συμφωνία μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ εξαιτίας της απροθυμίας τους να τηρήσουν το συμβόλαιο και της απροθυμίας τους να κάνουμε συμφωνία για την αποχώρησή μου. Τώρα, κακόβουλα με κρατάνε μακριά από μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή μου, μόνο για να μπορούν να σώσουν την εικόνα τους μπροστά στους οπαδούς και τα media. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχω κανένα λόγο να πω κάτι διαφορετικό. Δεν θα έφευγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ εάν το συμβόλαιό μου δεν είχε παραβιαστεί».



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved