Ρέθυμνο: Τα μέτρα ασφαλείας με Παναθηναϊκό

Ρέθυμνο: Τα μέτρα ασφαλείας με Παναθηναϊκό

Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στην αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Τετάρτη (06/02, 15.45) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Σήμερα (04/02) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ώστε να αποφασιστούν τα μέτρα που θα ακολουθηθούν για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, τα οποία γνωστοποίησαν οι διοικούντες την κρητική ΚΑΕ με σχετική ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει ότι ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με θέμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ρέθυμνο Aegean και του Παναθηναϊκού της Τετάρτης 06/02 και με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον συγκεκριμένο αγώνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω…

1. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» σε κανένα μη κάτοχο εισιτηρίου. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του γηπέδου που βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφ. Σταμαθιουδάκη με την οδό Δικαστηρίων (περίπτερο).

2. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι εισιτηρίων από τις θύρες 3, 4, 5 θα εισέρχονται από την είσοδο του γηπέδου που βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφ. Σταμαθιουδάκη με την οδό Δικαστηρίων (προέκταση Κριάρη) όπου θα υπάρχει αυστηρός προέλεγχος της Αστυνομίας. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου και η προσέλευσή τους θα γίνεται από την είσοδο που βρίσκεται επί της Λεωφ. Σταμαθιουδάκη (έναντι εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου) όπου θα υπάρχει και ο προέλεγχος της Αστυνομίας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της θύρας 1 και VIP θα εισέρχονται από την είσοδο της οδού Κεφαλλογιάνηδων (παραλιακή) με προέλεγχο στην είσοδο.

3. Απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του «Μελίνα Μερκούρη» πλην των ομάδων και των συνοδών τους, δημοσιογραφικών συνεργείων και πρώτων βοηθειών που θα φέρουν τις σχετικές διαπιστεύσεις.

4. Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο με διακριτικά (φανέλες, κασκόλ, καπέλα) άλλων ομάδων πλην του Ρέθυμνο Aegean και του Παναθηναϊκού.

5. Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φέρουν διακριτικά η ρούχα της ομάδας τους θα εισέρχονται υποχρεωτικά από τη Θύρα 2, ακόμα και αν έχουν εισιτήριο διαρκείας του Ρέθυμνο Aegean».



Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved