Κουφός: «Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό»

Κουφός: «Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό»

Το εγκώμιο του Πανελευσινιακού ενόψει του αγώνα του Ρεθύμνου στην Κρήτη την Κυριακή (11/11, 16:00) με την ομάδα της Ελευσίνας για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ έπλεξε ο Στέργιος Κουφός.

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανελευσινιακού για την μέχρι τώρα πορεία της και γενικότερα για την πορεία όλων των τελευταίων χρόνων, γιατί με σοβαρότητα και έχοντας τον ίδιο προπονητή κατάφερε με ταπεινότητα από πολύ χαμηλά να φτάσει στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Όπως όλα τα ματς στην έδρα μας έτσι και αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ με αιφνιδιασμούς και κερδίζει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι όπως και στα αμυντικά μας ριμπάουντ γιατί μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό η Ελευσίνα είναι πρώτη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ. Είπαμε ότι μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε στα Ιλίσια θα έχουμε μία εβδομάδα για να δουλέψουμε στις προπονήσεις και θα είμαστε όλοι, χωρίς να έχουμε απουσίες.

Αυτό δεν έγινε γιατί από τις πρώτες μέρες δεν είχαμε μαζί μας όλα τα παιδιά όπως ο Καλλινικίδης και ο Κόμματος που έλειπαν σε κάποιες προπονήσεις. Πιστεύω να δείξουμε το ίδιο πάθος και την αγωνιστικότητα που πρέπει. Έχουμε καλή ψυχολογία και πρέπει να το αποδείξουμε και να πιστοποιήσουμε την ψυχολογική ανάταση που έχουμε μετά από την νίκη στη προηγούμενη αγωνιστική. Θέλουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μαζί μας και ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μια νίκη», ήταν τα λόγια του κ. Κουφού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Nταμίρ Λάτοβιτς, επισήμανε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και ελπίζουμε να βγει αυτό στο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Στην αντίπαλη ομάδα αγωνίζονται κάποια παιδιά που έχουμε παίξει συμπαίκτες και ξέρουμε ότι η Ελευσίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος για ακόμα μια φορά να μας στηρίξει όπως το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι. Ελπίζω την Κυριακή να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη μαζί με τον κόσμο μας μέσα στο γήπεδό μας».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved