Ουίλιαμς: «Αγαπώ τους φιλάθλους μας»!

Ουίλιαμς: «Αγαπώ τους φιλάθλους μας»!

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ η ΚΑΕ ανακοίνωση τη συνεργασία της με την εταιρία Pedissence.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει…

«Με νέα ορθωτικά πέλματα ειδικά διαμορφωμένα για εκείνους από την Pedissence, ο Ντάριν Ουίλιαμς και συμπαίκτες του πατούν γερά στα πόδια τους προετοιμαζόμενοι για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:00), με τον Αμερικάνο σέντερ να κάνει δηλώσεις στο www.peristeribc.gr εκφράζοντας την αγάπη του για τους φίλους του Περιστερίου.

Ο Ντάριν Ουίλιαμς ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και τέθηκε από χθες στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:00). Με δηλώσεις του στο www.peristeribc.gr εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους φιλάθλους του Περιστερίου, τους οποίους κάλεσε να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του «Ανδρέας Παπανδρέου». Να υπενθυμίσουμε πως η ΚΑΕ έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ για το συγκεκριμένο ματς.

«Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για όλους εμάς τους νέους παίκτες του Περιστερίου, να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκα. Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμον που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω εναντίον τους», τόνισε ο Ουίλιαμς και συνέχισε: «Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου αξίζει ο κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά. Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί. Στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια μας μας έχουν υποστηρίξει θερμά. Τους αγαπώ. Τους θέλουμε δίπλα μας τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και στη συνέχεια».

Πατάει γερά και… πετάει με Pedissence

Ο νεαρός σέντερ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα πατούν ακόμη πιο γερά στα πόδια τους με τα νέα ορθωτικά πέλματα που προμηθεύτηκαν από την εταιρία Pedissence. Οι αθλητές του Τζίμη Κουστένη, πέρασαν από εξετάσεις στο εργαστήριο του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Μάνου Παπαμανώλη και η Pedissence κατασκεύασε ορθωτικά πέλματα ειδικά διαμορφωμένα για τον καθένα ξεχωριστά. Αυτός είναι ο 4ος χρόνος πετυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, όπου η εταιρία κάνει δωρεάν όλη αυτή τη διαδικασία βοηθώντας το Περιστέρι να πατήσει γερά και να πετάξει ξανά ψηλά.

Η Pedissence εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνικές έχοντας τη κατάλληλη τεχνολογία να την ακολουθεί με σκοπό να βοηθήσει τον ασθενή που την εμπιστεύεται για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του. Με γνώμονα την σωστή θεραπεία εστιάζει στην εξατομικευμένη εξέταση και αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι σε one size προϊόντα που της δίνουν τα απλά διαγνωστικά μηχάνηματα.

Η εξειδικευμένη στόχευση που παρέχει για την αντιμετώπιση των παθήσεων κάθε ασθενούς ξεχωριστά καθίσταται δυνατή χάρης στο ειδικό software, στις χρόνιες μελέτες και στις απαιτούμενες γνώσεις που διαθέτει η εταιρία στο τομέα αυτό οι οποίες είναι αποτέλεσμα ερευνών σε πολλά διαγνωστικά κέντρα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο με την υποστήριξη της κατασκευάστριας εταιρίας diagnostic support.

Σούπερ προσφορά!

Η ΚΑΕ Περιστέρι σε συνεργασία με την Pedisence σας προσφέρει δωρεάν πελματογράφημα αξίας 30 ευρώ με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας! Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:30 ως τις 15:00, το Σάββατο 10:00-12:00 αλλά και την Κυριακή δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό από τα γραφεία του Συλλόγου μας, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ), παράλληλα με τα απλά εισιτήρια του κυριακάτικου ματς!!!».



Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved