«Θυσίασε το όνειρό του ο Μπαλάφας»

«Θυσίασε το όνειρό του ο Μπαλάφας»

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, για τη λύση της συνεργασίας του με το Βαγγέλη Μπαλάφα, εξέδωσε ο Πανελευσινιακός.

Οι διοικούντες τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία εξηγούν τους λόγους για τους οποίους δεν θα ακολουθήσουν πλέον κοινή πορεία με τον αρχηγό τους, τον οποίο χαρακτηρίζουν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία τους κι εύχονται να συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Με σφίξιμο καρδιάς όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού στέκεται όρθια και χειροκροτεί το μεγάλο της αρχηγό», έχει ως εξής: «Οι μεγάλες στιγμές, εκείνες που μας δίνουν ατελείωτη αγαλλίαση και χαρά συνήθως έχουν και μεγάλο κόστος. Η αναγέννηση του Πανελευσινιακού και η ξέφρενη πορεία της παρέας των παικτών, των φιλάθλων και της διοίκησης οδήγησε το σύλλογο στα μεγάλα σαλόνια της Α1, δίπλα σε ομάδες με τεράστια ιστορία και παράδοση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος στηρίχθηκε αποκλειστικά σε Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αγαπούσαν το άθλημα, δέθηκαν μεταξύ τους μέσα στην οικογένεια του Πανελευσινιακού και κατάφεραν το θαύμα που μας έκανε όλους υπερήφανους.

Πολλοί δεν γνωρίζουν την πραγματική ιστορία αυτών των πραγματικών ηρώων του Πανελευσινιακού, παιδιών που κάθε πρωί ξυπνούσαν να πάνε στην εργασία τους και κάθε απόγευμα έχυναν τόνους ιδρώτα για να κάνουν την ομάδα πρώτη και μία πόλη, την Ελευσίνα, υπερήφανη. Γιατί πολλοί αγνοούν ότι η πλειοψηφία των παικτών είναι ερασιτέχνες και ζουν τις οικογένειές τους από την κύρια εργασία τους, η οποία δεν είναι φυσικά η καλαθοσφαίριση. Ένα από αυτά τα παιδιά, γνήσιο παλικάρι της Ελευσίνας είναι και ο Βαγγέλης Μπαλάφας, ο αρχηγός της ομάδας μας. Όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε το στυλοβάτη της αναγέννησης του Πανελευσινιακού και έζησε τη μεγάλη χαρά της ανόδου της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία της BasketLeague. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα έφερε τα πράγματα έτσι, ώστε να διαλέξει ανάμεσα στο μεγάλο όνειρο της συμμετοχής και στην επαγγελματική του καριέρα. Ο αρχηγός μας έπραξε όπως συνήθιζε να κάνει τόσα χρόνια τώρα μπροστά στις κρίσιμες φάσεις κι αποφάσισε, με γνώμονα τη λογική, να θυσιάσει το όνειρο, αφού δεν θα μπορούσε, λόγω της εργασίας του, να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της ομάδας.

Με σφίξιμο καρδιάς όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού στέκεται όρθια και χειροκροτεί το μεγάλο της αρχηγό. Ο Βαγγέλης Μπαλάφας είναι μαζί με το Μελέτη Διολέτη, ο οποίος έκλεισε πλέον την καριέρα του, οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Ο αρχηγός μας δεν αποχωρεί από τον Πανελευσινιακό, απλά δίνει τη σκυτάλη σε εκείνους που θα κληθούν να γράψουν νέες σελίδας δόξας. Τα λόγια είναι δύσκολα και δεν μπορούν να αποτυπώσουν τα πραγματικά συναισθήματα για το Βαγγέλη Μπαλάφα. Παίκτες, φίλαθλοι και διοίκηση του Πανελευσινιακού τιμούν τον αρχηγό κι ελπίζουμε, αφού δεν θα είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους αλλά στην ίδια πλατεία, στην επόμενη στροφή να είμαστε όλοι πάλι μαζί!».



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved