Κούμουλος: «Είμαι Παναθηναϊκός»

Κούμουλος: «Είμαι Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Κούμουλος ανέλαβε πλέον χρέη τιμ μάνατζερ στο Ρέθυμνο με τον ίδιο να μιλάει για τους τελικούς της Α1 Ανδρών και να αποκαλύπτει πως είναι… Παναθηναϊκός.

Ο πρώην Έλληνας γκαρντ της ομάδας της Κρήτης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ρέθυμνο Σπορ FM 103,3», και υπογράμμισε αναλυτικά…

-Πώς κρίνεις τη σειρά των φετινών τελικών;
«Έχουν να παρατάξουν και οι δύο ομάδες πολλά πράγματα. Από τη μια ο Ολυμπιακός φρεσκάδα και ζωντάνια και από την άλλη ο Παναθηναϊκός πολύ μεγάλη εμπειρία και αυτοματισμούς. Η φρεσκάδα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την άγνοια κινδύνου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και φάνηκε με τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Ο Ίβκοβιτς ρίσκαρε και αυτό του βγήκε. Όταν παίζεις με ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, τα πάντα παίζουν ρόλο και όπως έχουμε δει και στους δύο πρώτους τελικούς όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια και το να καταφέρει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός να κάνει το break θα ναι πολύ σημαντικό».

-Ποιά ομάδα από τους δύο αιωνίους του ελληνικού πρωταθλήματος δυσκόλεψε περισσότερο την ομάδα του Ρεθύμνου;
«Το κάθε παιχνίδι είχε το δικό του βαθμό δυσκολίας. Νιώθω ότι τον Ολυμπιακό τον αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ νωρίς, ήταν μόλις η 3η αγωνιστική. Ακόμα η ομάδα δεν είχε βρει τα πατήματά της, την ταυτότητα της. Ο Ράιτ δεν ήταν στα επίπεδα που τον είδαμε από τα τέλη του α΄ γύρου και μετά. Αν τον αντιμετωπίζαμε αργότερα θα ήμασταν ακόμα ποιο δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Όταν αγωνίζεσαι με αυτές τις ομάδες παρόλο που δεν δίνουν την ίδια βαρύτητα σε όλα τα ματς αποτελεί πάντα κίνητρο να τους αντιμετωπίσεις και να τους κερδίσεις. Όπως έγινε με τη Καβάλα που έκανε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας το Παναθηναϊκό στην έδρα της, και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να θέλουν όλοι οι αθλητές να διακριθούν απέναντι σε τόσος μεγάλες ομάδες και αθλητές».

-Τι ομάδα είναι ο Γιώργος Κούμουλος;
«Είμαι Παναθηναϊκός, δε ντρέπομαι να το πω. Μεγάλωσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας . Εδώ όμως έχω αρκετούς φίλους ολυμπιακούς που προσπαθούν να με πείσουν να αλλάξω ομάδα, αλλά δε τα ‘χουν καταφέρει. Είμαι Παναθηναϊκός από πάππου προς πάππου».

-Και τώρα τιμ μάνατζερ...
«Έκλεισε ένας κύκλος με επιτυχία και ανοίγει ένας νέος με τα καλύτερα εχέγγυα. Το σημαντικό είναι ότι από τα 17 χρόνια μου μέσα στα γήπεδα, ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται ένας αθλητής, τι ανάγκες έχει και θα αποτελώ το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους παίκτες τον προπονητή και τη διοίκηση».

-Είχε έρθει ποτέ κάποιο κάλεσμα στην Εθνική ομάδα; Υπάρχει ένα παράπονο που δεν αγωνίστηκες ποτέ στην επίσημη αγαπημένη;
«Όχι, δεν αποτελεί παράπονο αυτό. Γιατί κατά καιρούς τα παιδιά που την απάρτιζαν στη συνέχεια έπαιξαν σε πολύ υψηλό επίπεδο».



Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved