Γκίντενς: «Δύσκολη, άτυχη και άδικη χρονιά»

Γκίντενς: «Δύσκολη, άτυχη και άδικη χρονιά»

Αξέχαστη έμεινε στον Τζέι Αρ Γκίντενς η εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο όπως παραδέχθηκε, μιλώντας στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», δεν θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από το «Δικέφαλο του Βορρά» τραυματίας στον καρπό, παίρνοντας μαζί του στις ΗΠΑ τις εξαιρετικές αναμνήσεις που του άφησαν οι φίλαθλοι και η πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακόμα, μάλιστα, αισθάνεται στενοχωρημένος που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να τερματίσει σε ψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ: «Για εμένα ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, πολύ άτυχη και μάλλον άδικη, γιατί προσπάθησα και ήθελα να πετύχω με τον ΠΑΟΚ. Εκτίμησα την ομάδα, μου άρεσε πολύ η πόλη, εντυπωσιάστηκα από τη συμπεριφορά του κόσμου και πάνω που άρχιζα να παίζω καλά ήρθε ο τραυματισμός μου».

Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Αυτοί οι έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Πρώτα ο αγώνας με τον Άρη. Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά. Έκανα καλό παιχνίδι εγώ, έκαναν και οι συμπαίκτες μου, αλλά ήταν και η βοήθεια του κόσμου που μας έδωσε το αποτέλεσμα. Και μετά ήρθαν οι ατυχίες. Δεν ξέρω πού θα τερμάτιζε η ομάδα εάν δεν το είχα πάθει, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις, αλλά σίγουρα θα παίζαμε από καλύτερη θέση στα πλέι οφ, δεν θα έμενε στην 8η θέση η ομάδα. Αν ήμουν καλά θα βοηθούσα σίγουρα περισσότερο κι αυτό φάνηκε επειδή είχα αρχίσει να ανεβάζω την απόδοσή μου ακριβώς στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, που έσπασα τον καρπό μου. Αξίζει στον ΠΑΟΚ όμως κάτι καλύτερο, μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος, εάν όλα γίνουν στην ομάδα όπως πρέπει».

Για την προσωπική απόδοσή του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν για εμένα μία ευκαιρία ο ΠΑΟΚ. Έπαιξα και στην Ευρώπη, αναδείχθηκα δύο φορές MVP, αλλά δεν ξεπεράσαμε ως ομάδα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, συμβαίνουν αυτά σε όλους. Νομίζω όμως ότι έμαθα πολλά από το ελληνικό πρωτάθλημα, με βοήθησε στην καριέρα μου. Για αυτό θα σέβομαι και θα τιμώ πάντα την ομάδα. Ρίσκαρα την καριέρα μου παίζοντας τραυματίας στο Ρέθυμνο, αυτό μου είπαν οι γιατροί στη Νέα Υόρκη μόλις είδαν το χέρι μου Ήταν, πάντως, ευλογία από τον Θεό το γεγονός ότι και στην εγχείρηση όλα πήγαν καλά».

Για τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του: «Έχω ακόμη να παίρνω χρήματα και δεν περνάει από το μυαλό μου το ενδεχόμενο να έρθω ξανά στον ΠΑΟΚ. Περιμένω να με εξοφλήσουν 6-7 μηνιάτικα, αλλά ακόμα κι όταν θα κλείσουμε αυτή την εκκρεμότητα δεν θα ερχόμουν σύντομα στην Ελλάδα, γιατί με φοβίζει η κατάσταση στην οικονομία. Ακόμη κι εδώ στην Αμερική μιλάνε για αυτήν κι έχω πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις για την οικογένειά μου, οπότε θα ψάξω για δουλειά σε άλλη χώρα, εκεί που θα με πληρώνουν στην ώρα που πρέπει».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved