Αγάπη διαρκείας για Παναθηναϊκό

Αγάπη διαρκείας για Παναθηναϊκό

Η ώρα που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έφθασε! Από την Τετάρτη (24/08) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποδείξουν για ακόμα μία φορά την αγάπη τους για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης, παίρνοντας θέση δίπλα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο στο ΟΑΚΑ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα μέλη της ομάδας περιμένουν τον κόσμο να τους στηρίξει και φέτος, ώστε όλοι μαζί να πετύχουν τους στόχους τη νέα χρονιά.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ, μάλιστα, διαισθανόμενοι πλήρως τις δύσκολα οικονομικά εποχές που διανύουμε, έχουν προχωρήσει σε μείωση των τιμών, σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ εξέδωσαν και εισιτήρια διαρκείας για ανέργους. Η ανανέωση των καρτών διαρκείας θα αρχίσει από αύριο (24/08) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, αλλά και μέσω διαδικτύου στο www.paobc.gr.

Η ανακοίνωση: «Η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τον δικό του τρόπο, να δείξει έμπρακτα -για ακόμη μία φορά- ότι στηρίζει την ομάδα, έφτασε. Οι κάρτες διαρκείας αρχίζουν αύριο (24/08) να διατίθενται. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες επιθυμούν να δουν την ομάδα που έχει κάνει περήφανους τους φίλους του «τριφυλλιού» σε όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες της να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που μπορεί να κάνει ακόμη πιο ισχυρή τη λάμψη των έξι αστεριών που έχει ήδη «κεντήσει» στη φανέλα της η ομάδα. Η ανανέωση των καρτών διαρκείας αρχίζει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει υπόψη της και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θέλοντας να δώσει δικαίωμα σε μια μόνιμη θέση στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ σε όλους τους «πράσινους».

Όσοι έχουν κάρτες διαρκείας στις κατηγορίες Silver, Regular A και Regular B, καθώς και στις κατηγορίες Οικογενειακό Α και Β, θα έχουν έκπτωση 10%-15% αν προχωρήσουν στην ανανέωσή τους από την Τετάρτη 240/8 έως την Κυριακή 18/09. Επίσης, από φέτος καθιερώνεται η Κοινωνική Κάρτα Διαρκείας, η οποία αξίζει 130 ευρώ και αφορά άνεργους φιλάθλους της ομάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή της, είναι η επίδειξη κάρτας ανεργίας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.

Οι τιμές ανανέωσης με την έκπτωση προσαρμόζονται ως εξής:

Platinum

5.000 ευρώ

Platinum B

4.200 ευρώ

Gold

4.000 ευρώ

Silver

2.125 ευρώ (από 2.500 ευρώ)

Regular A

720 ευρώ (από 800 ευρώ)

Regular B

180 ευρώ (από 200 ευρώ)

Regular C

150 ευρώ

Κοινωνικό

130 ευρώ

Οικογενειακό Α

720 ευρώ γονέας, 360 ευρώ πρώτο παιδί, 180 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Οικογενειακό Β

180 ευρώ γονέας, 90 ευρώ πρώτο παιδί, 45 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Παράλληλα με τις ανανεώσεις την περίοδο 24/08-18/09/2011 θα γίνονται και αγορές νέων καρτών διαρκείας, στις ίδιες με τις περσινές τιμές.

Platinum

5.000 ευρώ

Platinum B

4.200 ευρώ

Gold

4.000 ευρώ

Silver

2.500 ευρώ

Regular A

800 ευρώ

Regular B

200 ευρώ

Regular C

150 ευρώ

Κοινωνικό

130 ευρώ

Οικογενειακό Α

800 ευρώ γονέας, 400 ευρώ πρώτο παιδί, 200 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Οικογενειακό Β

200 ευρώ γονέας, 100 ευρώ πρώτο παιδί, 50 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Εταιρικό Α

800 ευρώ

Εταιρικό Β

200 ευρώ

Με το πέρας της περιόδου 24/08/2011-18/09/2011 όσες θέσεις δεν ανανεωθούν θα «ελευθερώνονται» και θα είναι προς πώληση. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες με αυτές των «νέων αγορών», όπως αναφέρονται παραπάνω.

Για τους κατόχους καρτών διαρκείας Regular C (€150), διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι δυνατή η ανανέωση της κάρτας τους στην ίδια ακριβώς θέση που κατείχαν την προηγούμενη σεζόν, αλλά σε αυτήν που εμφανίζεται ελεύθερη από το ηλεκτρονικό σύστημα κατά την στιγμή της ανανέωσης.

Εκδοτήρια και ώρες λειτουργίας

Οι ανανεώσεις και αγορά καρτών διαρκείας θα γίνεται στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τη θύρα 10 (210 6440010), τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και μέσω διαδικτύου στο www.paobc.gr.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν:

Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.30
Σάββατο 11.00-17.00
Κυριακή 11.00-15.00

Ειδικές κατηγορίες

Για τις ειδικές κατηγορίες καρτών διαρκείας, αυτές των εταιρικών και οικογενειακών, επισημαίνονται τα εξής:

-Οι εταιρικές κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στο Εταιρικό Α αξίας €800 και στο Εταιρικό Β αξίας €200. Για κάθε εταιρεία δίνεται έκπτωση 10% για συνολικό αριθμό έως και 15 κάρτες, ενώ για περισσότερες από 15 κάρτες η έκπτωση είναι 15%.
-Οι οικογενειακές κάρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στο Οικογενειακό Α και το Οικογενειακό Β. Κάθε γονιός έχει δικαίωμα έκπτωσης 50% για το πρώτο παιδί και 75% έκπτωση για κάθε επιπλέον παιδί. Στην κατηγορία των οικογενειακών καρτών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών. Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση οικογενειακής κάρτας διαρκείας, είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι, για ανανέωση ή αγορά, εταιρικής ή οικογενειακής κάρτας ,θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διαδικασία έκδοσης για αυτές τις δύο κατηγορίες και μόνο, δεν είναι δυνατή μέσω διαδικτύου, αλλά μόνο από τα εκδοτήρια της θύρας 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πιστωτικές διευκολύνσεις για την απόκτηση της κάρτας διαρκείας:

-Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και 3 άτοκες δόσεις.
-Ειδικά για τους κατόχους της επίσημης πιστωτικής κάρτας του Παναθηναϊκού: PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD προβλέπεται , έκπτωση 10% και εξόφληση της κάρτας διαρκείας τους σε 6 άτοκες δόσεις (οι 6 άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο στις κατηγορίες καρτών διαρκείας Platinum, Platinum B, Gold, Silver, Regular Α). Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ισχύει η διευκόλυνση αγοράς έως και σε 3 άτοκες δόσεις. (Τα προνόμια της PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD ισχύουν μόνο στις αγορές από τα εκδοτήρια και όχι στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς). Επίσης, στις εκπτώσεις των ανανεώσεων δεν ισχύει η επιπλέον έκπτωση της κάρτας.

Ειδικά προνόμια

-Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους Platinum, Platinum B, Gold και Silver.
-Δωρεάν θέση parking δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των κατηγοριών Platinum, Platinum B, Gold, Silver και Regular Α.
-Προτεραιότητα στα εισιτήρια των τελικών Κυπέλου και Euroleague για τους κατόχους Platinum, Platinum B, Gold, Silver και Regular Α.
-Αναμνηστικό δώρο με κάθε αγορά κάρτας διαρκείας όλων των κατηγοριών.
-Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας Platinum».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Euroleague: Τοp 10 και στην κορυφή ο Τζέιμς
Euroleague: Τοp 10 και στην κορυφή ο Τζέιμς
Φωτογραφικό καρέ: Το σουτ και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά το σουτ του Τζέιμς
Φωτογραφικό καρέ: Το σουτ και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά το σουτ του Τζέιμς
Το επικό τρίποντο του Τζέιμς μέσα από το γήπεδο
Το επικό τρίποντο του Τζέιμς μέσα από το γήπεδο
Μπουφόν για Ρανιέρι: «Ντροπή στη Λέστερ»
Μπουφόν για Ρανιέρι: «Ντροπή στη Λέστερ»
Κλειστοί σήμερα και αύριο οι σταθμοί του μετρό «Ηλιούπολη» και «Αγ. Παρασκευή»
Κλειστοί σήμερα και αύριο οι σταθμοί του μετρό «Ηλιούπολη» και «Αγ. Παρασκευή»
Πάτρα: Προσπάθησαν να αρπάξουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του
Πάτρα: Προσπάθησαν να αρπάξουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του
Καιρός Καθαράς Δευτέρας: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - Σε αυτές τις περιοχές θα βρέξει
Καιρός Καθαράς Δευτέρας: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - Σε αυτές τις περιοχές θα βρέξει
Επικίνδυνα παιχνίδια στα Ίμια: Ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής πέταξε πάνω από τις βραχονησίδες
Επικίνδυνα παιχνίδια στα Ίμια: Ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής πέταξε πάνω από τις βραχονησίδες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης