Πέτζα: «Σκέφτομαι πολλά»

Πέτζα: «Σκέφτομαι πολλά»

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Πέτζα Στογιάκοβιτς, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος φόργουορντ μίλησε ακόμα στην εφημερίδα «Goal» για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά και τον ΠΑΟΚ. «Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Μπάνε», ανέφερε για την ανάληψη της προεδρίας της ΚΑΕ από τον Πρέλεβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. «Παίζουν» πολλά σενάρια. Όταν τελειώσει το λοκ άουτ θα πάρω την απόφασή μου. Θα παίξω; Θα κάνω κάτι άλλο; Θα δούμε… Πάντως, οι τραυματισμοί με έχουν βάλει σε μια διαδικασία να σκέφτομαι πολλά. Ακόμη χαίρομαι όταν μπαίνω στο γήπεδο και παίζω, αλλά υπάρχουν μέρες που το σώμα δεν ακούει πια».

Για την κατάκτηση του τίτλου, με τους Ντάλας Μάβερικς: «Κάθε αθλητής αγωνίζεται για το καλύτερο. Μερικοί είναι πιο τυχεροί, άλλοι όχι, όλοι όμως προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλοι εμείς το αξίζαμε γιατί ήμασταν ομάδα και καταφέραμε και με την πείρα μας να φτάσουμε έως το τέλος, ανεβαίνοντας ένα πραγματικό βουνό από αγώνες. Λόγω εμπειριών στα πλέι οφ είχαμε ευκαιρία να περάσουμε την Οκλαχόμα, που έχει καλύτερο μέλλον από το Ντάλας, αλλά και το Μαϊάμι, που σίγουρα κάποια στιγμή θα κερδίσει το πρωτάθλημα».

Για το εάν το έχει συνειδητοποιήσει: «Δεν ξέρω εάν το έχουμε καταλάβει ακόμη. Όταν περάσει ένας χρόνος θα καταλάβουμε τι έχουμε κάνει γιατί για τους περισσότερους το πρωτάθλημα ήρθε προς το τέλος της καριέρας μας. Είναι συγκλονιστικό παίκτες που έπαιζαν 17-18 χρόνια στο ΝΒΑ να καταφέρνουν τώρα να πάρουν το πρωτάθλημα. Αυτός ο τίτλος είναι κάτι που κάθε παίκτης που παίζει στο ΝΒΑ το κυνηγά. Κι έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά φέτος δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι θα τελειώσει έτσι η σεζόν».

Για το εάν ο τίτλος του ΝΒΑ ήταν ο μόνος που έλειπε από την τροπαιοθήκη του: «Σε έναν αθλητή πάντα λείπουν πράγματα. Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος. Όταν είσαι στο τέλος καταλαβαίνεις πόσο ωραίες στιγμές είναι αυτές. Όταν είσαι μικρός πιστεύεις πάντα ότι υπάρχει η επόμενη χρονιά. Στο τέλος καταλαβαίνεις ότι έρχεται το… τέλος και εκτιμάς περισσότερο κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει αύριο ή επόμενη χρονιά».

Για το εάν θα έπαιζε φέτος στον ΠΑΟΚ: «Δεν μου έχει κάνει ακόμη πρόταση για προπόνηση (γέλια…). Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και ευθύνες όταν έρχεται εδώ ένα μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ. Για εμάς τους Ευρωπαίους είναι διαφορετικά γιατί ξέρουμε την ευθύνη που υπάρχει. Δεν το βλέπω σαν διακοπές, χαβαλέ και αρπαχτή και δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Ξέρω όμως ότι επέστρεψε ο Μπάνε και είναι πρόεδρος στην ομάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved