ΝΒΑ: Τέσσερις λόγοι για να παρακολουθήσεις το φετινό All-Star Game (photos+videos)

ΝΒΑ: Τέσσερις λόγοι για να παρακολουθήσεις το φετινό All-Star Game (photos+videos)

Το τριήμερο του All-Star Game είναι προ των πυλών και το Onsports σας προτείνει (και σας ενημερώνει για) τέσσερις λόγους για τους οποίους αξίζει να ξενυχτήσετε το τριήμερο 12-14 Φεβρουαρίου.

Για πρώτη φορά στα χρονικά το Αll-Star Weekend θα πραγματοποιηθεί βορειότερα από κάθε άλλη χρονιά, με το Toronto να έχει την τιμή να διοργανώσει τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ. Ορίστε λοιπόν τι πρόκειται να δείτε στο φετινό All-Star Game:

Σημείωση: Μην παραξενευτείτε που δεν έχουμε συμπεριλάβει το Rising Stars Game

Θα εκδικηθεί η Ανατολή;

Πέρσι η Δύση απέδειξε ότι ήταν ανώτερη και σε ένα από τα παιχνίδια που κλασικά οι άμυνες πάνε «περίπατο» επικράτησε της Ανατολής με 161-156. Οι Αμερικάνοι δίνουν μεγάλο βάρος στην έκβαση του αγώνα και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν δημόσια οι προβλέψεις ότι η Ανατολή σκοπεύει να πάρει εκδίκηση για την περσινή της ήττα. Η αλήθεια είναι ότι οι «Ανατολικοί» έχουν αναβαθμιστεί κατά πολύ φέτος ωστόσο όταν απέναντι βρίσκεται ο Κάρι, δεν μπορούν να υπάρχουν προβλέψεις.

Σε αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοι των Ράπτορς θα έχουν ευκαιρία να αποθεώσουν τους Κάιλ Λάουρι και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τον Κρις Μπος ο οποίος επί μία οκταετία ήταν ο ηγέτης των «δεινόσαυρων» πριν πάει στο Μαϊάμι.

Ένας διαγωνισμός που θα κόψει (και πάλι) την ανάσα

Ο Κάρι δείχνει φέτος ασταμάτητος και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο στο διαγωνισμό τριπόντων υπερασπίζοντας τον περσινό του τίτλο. Φέτος ωστόσο θα έχει απέναντί του τον γηπεδούχο Κάιλ Λάουρι ο οποίος θα προσπαθήσει να γίνει ο δεύτερος «Ράπτορας» που κατακτά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό μετά τον Τζέισον Καπόνο.

Βέβαια δεν θα είναι και μόνος. Κλέι Τόμσον, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Κρις Μίντλετον, Τζέιμς Χάρντεν, Κρις Μπος και Ντέβιν Μπούκερ παραμονεύουν…

Το παιχνίδι των celebrities

Είναι ένα παιχνίδι που στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει να το παρακολουθούμε. Γενικώς η πρώτη μέρα του All-StarWeekendείναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα (εκτός από το Rising Stars Game) καθώς στον αγωνιστικό χώρο συνήθως ανταγωνίζονται άνθρωποι γνωστοί στο χώρο της showbizκαι όχι τόσο μπασκετμπολίστες.

kevin hart brown convention center nba all star game celebrity game 850x560

Φέτος ωστόσο θα σας λέγαμε εάν το πετύχετε να μην αλλάξετε αμέσως κανάλι καθώς ενδιαφέρουσες προσωπικότητες πρόκειται να πάρουν μέρος. Στη μία ομάδα θα κοουτσάρει μάλιστα ο Στιβ Νας έχοντας υπό τις οδηγίες του τους Μίλος Ράονιτς (τένις), Ρικ Φοξ  και Τρέισι ΜακΓκρέιντι!

Στην άλλη πλευρά προπονητής θα είναι ο γνωστός κωμικός Κέβιν Χαρτ ο οποίος θα έχει μαζί του τους Τζέισον Σουντέικις (ηθοποιός), Τσάνσεϊ Μπίλαπς και Μάγκσι Μπόουγκς!

Μην περιμένετε να δείτε απίστευτο θέαμα, ωστόσο και μόνο η κωμική φιγούρα του Κέβιν Χαρτ υπόσχεται πολύ γέλιο.

Υ.Γ. κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την τάπα του Σκότι Πίπεν στον Τζάστιν Μπίμπερ όταν ο πιο αντιπαθής άνθρωπος του κόσμου ήταν ακόμα 16 ετών ή το κάρφωμα του Γιουσέιν Μπολτ!

Αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι στη χώρα μας

Όταν λέμε «κυρίως πιάτο» του All-Star Weekend εννοούμε προφανώς τον αγώνα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Παρόλα αυτά στην Ελλάδα η περισσότερη ακροαματικότητα σημειώνεται το Σάββατο το βράδυ, ακριβώς μετά το διαγωνισμό τριπόντων. Και δεν εννοούμε προφανώς τα τραγούδια που θα ακουστούν αλλά το διαγωνισμό καρφωμάτων.

Κάθε χρόνο αισθανόμαστε πως οι ιδέες τελειώνουν, ωστόσο πάντα κάποιος διαγωνιζόμενος έχει να μας δείξει και κάτι καινούργιο. Δυστυχώς το φετινό μενού δεν έχει Γιάννη Αντετοκούνμπο ωστόσο και πάλι είναι βέβαιο ότι πολλοί θα μείνετε ξύπνιοι για να δείτε τον διαγωνισμό.

Ο Ζακ Λαβίν απέδειξε πέρσι ότι είναι μια νέα έκδοση του Τζέραλντ Γκριν καθώς ο ίδιος ρυθμίζει… τη βαρύτητα, και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του. Η δουλειά του όμως μόνο εύκολη δεν θα είναι και αυτό διότι απέναντί του θα έχει τους Γουίλ Μπάρτον των Νάγκετς, τον εξαιρετικά αθλητικό Άαρον Γκόρντον των Μάτζικ και το «next big thing» των Πίστονς, Άντρε Ντράμοντ.

Πάρτε μια γεύση από τον περσινό διαγωνισμό:

Καλή σας όρεξη… 



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved