Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Αντι-ισπανικό σύνθημα με Γκρίζλις

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Αντι-ισπανικό σύνθημα με Γκρίζλις

«Δεν χάνουμε από Ισπανούς παίκτες» αποτελεί θέση των παικτών των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που αποδείχθηκε αβάσιμη.

Γνωστοποιήθηκε πως στα αποδυτήριά τους ανάρτησαν σειρά από συνθήματα για τη σειρά με τους Μέμφις Γκρίζλις, ανάμεσα στα οποία το παραπάνω, αλλά χθες… έχασαν από τις «αρκούδες» του Ισπανού διεθνή, Μαρκ Γκασόλ. Έμειναν πίσω με 1-0 στη σειρά του πρώτου γύρου των φετινών playoffs του NBA, ενώ μεθαύριο (23/04, 03:00) θα δοκιμαστούν εκ νέου στο «FedEx Forum» χωρίς τους Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι), αλλά ο Άαρον Αφλάλο (ώμος) ενδεχομένως τεθεί στη διάθεση του Τέρι Στοτς, καθώς παραλίγο να αποσπάσει έγκριση για συμμετοχή στο χθεσινό παιχνίδι, στο οποίο η μασκότ των Γκρίζλις τιμώρησε με στιλ… WWE ψεύτικη μασκότ των αντιπάλων.

Από χθες, οι Νικολά Μπατούμ (γόνατο) και Κρις Κέιμαν (μέση) γύρισαν στα παρκέ μαζί με τον Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (αστράγαλος), ο οποίος πήρε θέση στη βασική πεντάδα μπροστά από τον Άλεν Κραμπ. Βασικός ήταν επίσης ο Λα Μάρκους Όλντριτζ, ο οποίος ενδεχομένως αποφασίσει να αλλάξει ομάδα ως unrestricted free agent μέσα στο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την Oregonian, συμπαίκτης του 29άχρονου φόργουορντ ανέφερε ότι οι πιθανότητες παραμονής του στο ρόστερ του συλλόγου του Όρεγκον είναι μόλις 50%. Όσον αφορά την ομάδα των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, οι Μάικ Κόνλεϊ (πόδι), Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος) και Τζεφ Γκριν (μέση) έπαιξαν κανονικά στο χθεσινό ματς, όπως αναμενόταν.

Σεβασμός ή τρικ
Όντας μπροστά με 1-0 στη σειρά, οι υγιέστατοι Λος Άντζελες Κλίπερς θα φιλοξενήσουν μεθαύριο (23/04, 05:30) τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Staples Center», ενώ μετά το πρώτο παιχνίδι ο Ντοκ Ρίβερς είπε ότι ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ο… Μάικλ Τζόρνταν των προπονητών. Πάντως, ο έμπειρος κόουτς των «σπιρουνιών» υποστήριξε πως η δήλωση αποτελεί προσπάθεια απόσπασης της προσοχής του από τους αγώνες των δύο ομάδων, ενώ επιβεβαίωσε πως μικροτραυματισμός του Τόνι Πάρκερ στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς δεν ήταν σοβαρός.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Ματ Μπόνερ (γάμπα) των πρωταθλητών ΝΒΑ έπαιξε κανονικά στο χθεσινό ματς, όπως ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος επανεντάχθηκε στο αρχικό σχήμα του Πόποβιτς έπειτα από έξι διαδοχικούς παραγκωνισμούς, αλλά αποχώρησε προσωρινά στο πρώτο ημίχρονο. Εν τέλει, ο Βραζιλιάνος διεθνής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του απέναντι στον Ντε Αντρέ Τζόρνταν, ο οποίος αναγνώρισε ότι θα εκτελέσει πολλές βολές στα παιχνίδια με τους Τεξανούς τονίζοντας πως δεν αγχώνεται από τη συγκεκριμένη προοπτική.

Αμφίβολοι οι Πάρσονς και Χάρις
Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο) και Ντέβιν Χάρις (δάκτυλο ποδιού), οι οποίοι παραδέχθηκαν πως παραμένουν μακριά από το 100%, ενώ δηλώθηκαν αμφίβολοι για το αυριανό ντέρμπι (22/04, 04:30) με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου στο «Toyota Center». Αναφορικά με τις «ρουκέτες», που προηγούνται με 1-0 στην προημιτελική σειρά της Δύσης, οι Πατ Μπέβερλι (καρπός) και Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) θα μείνουν έξω μαζί με τον Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς (καρπός), ο οποίος πιθανότατα θα χάσει όλη την postseason, όπως επιβεβαιώθηκε με νεότερα ιατρικά τεστ.



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved