Ατλάντα Χοκς: Στο περιθώριο ο… Γκραντ Χιλ

Ατλάντα Χοκς: Στο περιθώριο ο… Γκραντ Χιλ

Το επιχειρηματικό γκρουπ του Γκραντ Χιλ αποσύρθηκε από την «κούρσα» για την αγορά των Ατλάντα Χοκς.

Η διαδικασία πώλησης των μετοχών φαίνεται πως θα επεκταθεί μέχρι την επόμενη offseason, αλλά διέρρευσε πως γκρουπ με δύο πλούσιους επιχειρηματίες, Στιβ Κάπλαν και Μαρκ Ρατσέσκι, διατηρούν προβάδισμα για την αγορά των μετοχών του Μπρους Λίβενσον. Απόψε (08/04, 02:30), πάντως, οι πρωταθλητές της Ανατολής υποδέχονται τους Φίνιξ Σανς στο «Philips Arena», ενώ αύριο (09/04, 02:30) δοκιμάζονται στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς χωρίς τον Πολ Μίλσαπ (ώμος) και τον Μάικ Μουσκάλα στη βασική πεντάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος ίσως ξεκουράσει εκ νέου παίκτες ενόψει των φετινών playoffs του NBA. Από την πλευρά του, ο Ντένις Σρούντερ (δάκτυλο ποδιού) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από δύο συνεχόμενους παραγκωνισμούς.

Αβέβαιος ο Γκριν
Στα των «ήλιων», στο περιθώριο θα μείνουν οι Άλεξ Λεν (αστράγαλος), Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος) και Μάρκους Θόρντον (δάκτυλο ποδιού). Ούτε για το αυριανό παιχνίδι (09/04, 04:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center» υπολογίζονται οι τρεις τραυματίες από τον Τζεφ Χόρνασεκ, ο οποίος από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15 δείχνει την ελάχιστη δυνατή εμπιστοσύνη στον Τζέραλντ Γκριν, που πολλάκις έχει μείνει εκτός rotation. Πάντως, ο 29άχρονος γκαρντ/φόργουορντ εξέφρασε ελπίδα για παραμονή στο ρόστερ των εκπρόσωπων της Αριζόνα, αν και το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί δεδομένο ότι οι Σανς διατηρούν αντίστοιχη πρόθεση.

Ελεύθερος ο Λόπεζ
Αναφορικά με τους Νεοϋορκέζους, ο Ντερόν Ουίλιαμς θεωρεί πως η προσθήκη του Θαντ Γιανγκ στο δυναμικό του Λάιονελ Χόλινς μέσω ανταλλαγής με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς βοήθησε στη συνολική βελτίωση της ομάδας του εκτιμώντας πως ο 26άχρονος φόργουορντ συμβάλει στην αγωνιστική αναγέννηση του Μπρουκ Λόπεζ. Παράλληλα, όμως, επιβεβαιώθηκε με νεότερα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων ότι ο Λόπεζ σκοπεύει να γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι αγνοώντας δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του. Στα των τραυματιών, οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) θα χάσουν και το αυριανό ματς με τους Χοκς, ενώ ο Άλαν Άντερσον (αστράγαλος) είναι αμφίβολος έπειτα από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς.

Στο περιθώριο ο Πάρσονς
Ούτε στη σημερινή προπόνηση του Ρικ Καρλάιλ έδωσε το παρών ο Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο), άρα οδεύει προς δεύτερο συναπτό παραγκωνισμό. Αντίθετα, οι Ραζόν Ρόντο (γόνατο) και Ρίτσαρντ Τζέφερσον (δάκτυλο ποδιού) προπονήθηκαν χωρίς περιορισμούς, αλλά αμφότεροι κρίνονται αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι με τους «ήλιους», όπως ο 26άχρονος Πάρσονς.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved