Ιντιάνα Πέισερς: Διάψευση για άμεση επιστροφή του Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: Διάψευση για άμεση επιστροφή του Τζορτζ

Ο κόουτς των Ιντιάνα Πέισερς, Φρανκ Βόγκελ, ξεκαθάρισε σήμερα πως ο Πολ Τζορτζ παραμένει εκτός επ’ αόριστον.

Χθες το ESPN πιθανολόγησε ότι θα δώσει το παρών στον σημερινό αγώνα (22/03, 01:00) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Bankers Life Fieldhouse», ενώ σήμερα διέρρευσε πως μεθαύριο οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις θα επισημοποιήσουν ημερομηνία για την πρώτη εμφάνιση του 24άχρονου γκαρντ/φόργουορντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί πόδι, πριν ο Βόγκελ διαψεύσει τα ρεπορτάζ. Εν ολίγοις, ο Τζορτζ δεν αναμένεται να παίξει φέτος, τουλάχιστον σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας της Ιντιανάπολις. Από εκεί και πέρα, ο Ντέιβιντ Ουέστ (ίωση) θα δώσει το παρών στο αποψινό παιχνίδι παρά την πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μπρούκλιν Νετς
Στα των Νεοϋορκέζων, ο Λάιονελ Χόλινς δεν υπολογίζει τους Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), ενώ θα συνεχίσει με την ίδια βασική πεντάδα παρά τις τρεις παρατάσεις στο χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι έτεροι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου», Νιου Γιορκ Νικς, δοκιμάζονται αύριο (22/03, 22:00) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τον Καρμέλο Άντονι (αχίλλειος τένοντας), ενώ προς νέο παραγκωνισμό οδεύουν επίσης οι Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Κλίαντονι Έρλι (καρπός). Μέσα σε όλα, ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, αποθέωσε τους Νικς με αφορμή την απόκτηση του Ρίκι Λέντο, πρώην γκαρντ της ομάδας του.

Τορόντο Ράπτορς
Όσον αφορά τους «πτερόσαυρους», ο Ντουέιν Κέισι μάλλον θα προτιμήσει επιπλέον ξεκούραση του Κάιλ Λόουρι (μέση) ενόψει δυσκολότερων αγώνων, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεσή του. Με τη σειρά τους, οι «μαβς» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Χοσέ Μπαρέα στο αυριανό ματς (23/03, 03:00) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, οι οποίοι απόψε (22/03, 02:00) δοκιμάζονται στο «AT&T Center» των Ρόκετς.

Εξάλλου, ο Πορτορικανός διεθνής υπέστη τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Ρικ Καρλάιλ. Σημειώνουμε επίσης πως ο κόουτς των «μαβς» άσκησε εκ νέου κριτική στους παίκτες του μετά τη χθεσινή ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη αφήνοντας αιχμές προς τον Ραζόν Ρόντο, αφού έκανε λόγο για έλλειψη ταχύτητας στις επιθέσεις.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved