Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Μια εβδομάδα χωρίς Κλέι Τόμπσον!

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Μια εβδομάδα χωρίς Κλέι Τόμπσον!

Για επτά με δέκα ημέρες θα μείνει έξω ο Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εξαιτίας τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς φάνηκε να κουτσαίνει, ενώ σήμερα ο Στιβ Κερ αποκάλυψε πως κρίθηκε απαραίτητη προσωρινή περιθωριοποίηση του 25άχρονου γκαρντ και πρόσθεσε πως υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα ο Τζάστιν Χολιντέι είναι φαβορί για θέση στη βασική πεντάδα του ενόψει του αυριανού ματς (19/03, 04:30) με τους Ατλάντα Χοκς στο «ORACLE Arena». Με τη σειρά του, ο Στεφ Κάρι υπεραμύνθηκε της απόφασης του κόουτς του για ξεκούραση παικτών, που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων των «πολεμιστών», ενώ ο Ογκνιέν Κούζμιτς (ώμος) φαίνεται πως παραμένει μακριά από το 100%.

Ατλάντα Χοκς
Από την άλλη, οι Κάιλ Κόρβερ (μύτη) και Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ προς νέο παραγκωνισμό οδεύει επίσης ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), ο οποίος εδώ και μέρες δείχνει κοντά στο 100% έπειτα από αποχή ενός μήνα. Αντίθετα, ο Αλ Χόρφορντ θα γυρίσει στα παρκέ ως βασικός σέντερ του Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά το ρεπό του στο χθεσινό παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς. Σε άλλο αυριανό ματς (19/03, 04:30), οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα ξεκινήσουν σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων από το «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ, αλλά ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ ο Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση.

Γιούτα Τζαζ
Στα των «μορμόνων», ο Άλεξ Μπαρκς (ώμος) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Ελίτζα Μίλσαπ (κεφάλι) αποκλείστηκε ήδη από τον αυριανό αγώνα με αφορμή τον τραυματισμό, που αποκόμισε στο χθεσινό ματς με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Παράλληλα, ο Ίαν Κλαρκ επανεντάχτηκε στο ρόστερ του Κουίν Σνάιντερ έπειτα από υποβιβασμό στους Αϊντάχο Σταπίντ της D-League. Μέσα σε όλα, ο φορμαρισμένος Ρούντι Γκομπέρ αποτέλεσε θέμα βίντεο του NBA στο YouTube, ενώ αναφέρουμε πως μεθαύριο (20/03, 04:30) οι Τζαζ θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς στο «Staples Center».

Αναφορικά με τους «λιμνάνθρωπους», ο Τζέρεμι Λιν είπε ότι παίζει με τραυματισμό στον δεξιό καρπό εδώ και εβδομάδες, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για δύο λάθη στο τέλος του χθεσινού αγώνα με τους Ουόριορς. Αποκαλύφθηκε επίσης πως ο Ουές Τζόνσον αντιμετωπίζει τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα, αλλά αμφότεροι θα δώσουν το παρών στο αυριανό ματς. Τέλος, ο Ρόνι Πράις (αγκώνας) υποστήριξε πως θα ήθελε να συνεχίσει στον σύλλογο της «πόλης των αγγέλων», αν και το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent, αλλά για την ώρα είναι στον κατάλογο των τραυματιών του Μπάιρον Σκοτ μαζί με τους Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Στιβ Νας (μέση), Νικ Γιανγκ (γόνατο) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι).



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved