Μέμφις Γκρίζλις: Δεν αρέσουν τα ρεπό στον Γκασόλ

Μέμφις Γκρίζλις: Δεν αρέσουν τα ρεπό στον Γκασόλ

Το ρεπό του σε πρόσφατο παιχνίδι των Μέμφις Γκρίζλις σχολίασε με «αιχμηρό» τρόπο ο Μαρκ Γκασόλ.

«Δεν ήταν απόφασή του. Ουδέποτε ήταν απόφασή μου. Δεν θα υπάρξει αντίστοιχη απόφασή μου. Δεν μου αρέσουν τα ρεπό. Ξέρω ότι το μπάσκετ δεν κρατά για πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να αναφερθεί σε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, που ενδεχομένως υποχρέωσαν τον Ντέιβ Γέργκερ να τον ξεκουράσει στα ματς της περασμένης Πέμπτης με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Έκτοτε, πάντως, είναι στο περιθώριο ο Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος), ο οποίος θα συμπληρώσει σερί τριών απουσιών στον αποψινό αγώνα (17/03, 02:00) της ομάδας των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «FedEx Forum», ενώ αμφίβολος είναι ο Τζον Λέουερ (μέση).

Ντένβερ Νάγκετς
Από την άλλη, ο Μέλβιν Χαντ παραχώρησε ρεπό στους Τάι Λόουσον, Ντανίλο Γκαλινάρι και Κένεθ Φαρίντ μετά τις δύο παρατάσεις στο χθεσινό ματς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Παράλληλα αποφάσισε να καλύψει τα διαμορφωμένα κενά στη βασική πεντάδα με τον Τζαμίρ Νέλσον, τον Ουίλσον Τσάντλερ (γόνατο), ο οποίος θα γυρίσει τα παρκέ μετά τον χθεσινό παραγκωνισμό του, τον Ράντι Φόι (ρεπό) και τον Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα), που θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς. Βασικός σέντερ, πάντως, θα παραμείνει ο Γιουσούφ Νούρκιτς, ο οποίος «χτίστηκε» για… γρήγορη ομάδα, όπως ανέφερε ο κόουτς των «σβόλων».

Ντιτρόιτ Πίστονς
Αύριο (18/03, 01:30), οι «αρκούδες» θα βρεθούν στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, που στερούνται των υπηρεσιών του Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας). Αντίθετα, ο Σόουν Ουίλιαμς θα τεθεί στη διάθεση του Σταν Βαν Γκάντι ύστερα από τιμωρία μίας αγωνιστικής, που εξέτισε στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ. Επίσης, ο Αντρέ Ντράμοντ θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ, αφού απέσπασε την απαραίτητη έγκριση από την ιατρική επιτροπή του NBA έπειτα από διάσειση, που υπέστη στο προχθεσινό ματς και επέτρεψε στον Άντονι Τόλιβερ να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Μπρούκλιν Νετς
Απόψε (17/03, 02:00), οι Μπρούκλιν Νετς δοκιμάζονται στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς χωρίς τους Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς. Ως βασικός θα συνεχίσει ο Θαντ Γιανγκ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για πιθανή μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του για το 2015-16 αντί 9,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά διέρρευσε πως μάλλον θα ενεργοποιήσει τον συγκεκριμένο όρο, επειδή δεν θέλει να εξελιχθεί σε unrestricted free agent μέσα στην επόμενη offseason του NBA.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Με τη σειρά τους, οι «λύκοι» θα συνεχίσουν χωρίς τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ από πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι παραγκωνίστηκε ο Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), που περιμένει δεύτερη ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό του. Προς νέο αποκλεισμό οδεύουν επίσης οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Γκάρι Νιλ (χέρι), ενώ από νωρίς περιθωριοποιήθηκε ο Άντονι Μπένετ (πόδι), ο οποίος δεν έχει παίξει από τις 20 Φεβρουαρίου. Ούτε ο Ρόμπι Χάμελ (χέρι) είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Πάντως, ο Φλιπ Σόντερς άφησε στην άκρη τους τραυματισμούς ξεκαθαρίζοντας πως είναι εντυπωσιασμένος από το μπασκετικό IQ του Τζάστιν Χάμιλτον. Τέλος, το Sportando επανέφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των εκπρόσωπων της Μινεάπολις για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα εκτιμώντας πως ο φόργουουρντ της τουρκικής Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θέλει να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, που διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του στο NBA και πρόσθεσε πως αρκετοί σύλλογοι του «μαγικού» κόσμου ενδιαφέρονται για την απόκτησή του μέσω ανταλλαγής, αν και το τωρινό συμβόλαιό του προβλέπει μπάι-άουτ 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για οποιαδήποτε ομάδα του NBA.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved