Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Καθησυχαστικός ο Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Καθησυχαστικός ο Ντουράντ

Τη βεβαιότητά του πως θα επιστρέψει στη δράση μέσα στη regular season του 2014-15 εξέφρασε ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Χθες κοινοποιήθηκε πως θα μείνει έξω για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα λόγω της νεότερης χειρουργικής επέμβασης στο δεξί πόδι, γεγονός που επιτρέπει στον Κάιλ Σίνγκλερ να παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Σκοτ Μπρουκς. Πέρα από τον 26άχρονο φόργουορντ, επιβεβαιώθηκε νέος παραγκωνισμός του Στίβεν Άνταμς (χέρι), ο οποίος θα μείνει έξω μαζί με τον Στιβ Νόβακ (κοιλιακούς) στο αποψινό παιχνίδι (05/03, 03:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Chesapeake Energy Arena». Αντίθετα, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (πρόσωπο) θα γυρίσει στα παρκέ ως βασικός πλέι-μέικερ αντί του Ντι Τζέι Όγκουστιν, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς χρονικό περιορισμό, αν και θα φορέσει μάσκα.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Στα των «σίξερς», ο Τζέισον Ρίτσαρντσον θα επιστρέψει ως βασικός ύστερα από ρεπό στον προχθεσινό αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά από νωρίς ο Μπρετ Μπράουν χαρακτήρισε εξαιρετικά αμφίβολο τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον (αγκώνας), ο οποίος θα συμπληρώσει σερί δύο απουσιών μένοντας έξω μαζί με τους Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο). Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Τόμας Ρόμπινσον υποστήριξε πως στη νέα ομάδα του μπορεί να πάρει την ευκαιρία, που δεν του πρόσφεραν οι προηγούμενες μετά την επιλογή του στην 5η θέση του ντραφτ του 2012.

Σικάγο Μπουλς
Αύριο (06/03, 03:00), οι «βροντές» θα βρεθούν στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών των Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Τζίμι Μπάτλερ (αγκώνας), ενώ από σήμερα κατακύρωσαν νέο αποκλεισμό του Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος), αν και ο 29άχρονος φόργουορντ περπατά πλέον χωρίς προστατευτική μπότα. Αντίθετα, ο Νίκολα Μίροτιτς θα συνεχίσει κανονικά, αν και αποκόμισε μικροτραυματισμό στον αριστερό ώμο από τον χθεσινό αγώνα με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ ο Τομ Θίμποντο εκθείασε τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ με αφορμή την προσπάθειά του για ατομική βελτίωση στην άμυνα.

Μπόστον Σέλτικς
Σήμερα (05/03, 02:30), οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Γιούτα Τζαζ στο «TD Garden» χωρίς τον Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει μέσα στη regular season του 2014-15. Θα γυρίσει, όμως, στα παρκέ ως αναπληρωματικός ο Κέλι Όλινικ (αστράγαλος) έπειτα από δεκαοκτώ διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Ακόμα, ο GM, Ντάνι Έιντζ, είπε πως μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου για τον Γιόνας Γιερέμπκο, ο οποίος αποκτήθηκε μέσω πρόσφατης ανταλλαγής, ενώ το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent.

Γιούτα Τζαζ
Από την άλλη, οι «μορμόνοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Κουίν Σνάιντερ. Μάλιστα διέρρευσε πως σύντομα θα αποκτηθεί με δεκαήμερο συμβόλαιο ο Τζέρελ Μπένιμον των Αϊντάχο Σταπίντ της D-League, κάτι που σημαίνει πως τουλάχιστον ένας εκ των Τζακ Κούλεϊ και Μπράις Κότον θα αποδεσμευτεί με το πέρας του πρώτου δεκαήμερου συμβολαίου του. Τέλος, ο Ρούντι Γκομπέρ αποτέλεσε θέμα βίντεο του NBA στο YouTube με αφορμή το ρεκόρ καριέρας με 24 ριμπάουντ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Καθησυχαστικός ο Ντουράντ



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved