Φιλαδέλφεια 76ερς: Το μυαλό πάλι στο ντραφτ…

Φιλαδέλφεια 76ερς: Το μυαλό πάλι στο ντραφτ…

Τις χθεσινές μεταγραφικές κινήσεις του σχολίασε ο GM των Φιλαδέλφεια 76ερς, Σαμ Χίνκι, ο οποίος μίλησε πάλι για το μέλλον.

Ξεκαθάρισε πως ο νεοαποκτηθέντας Αϊσάια Κανάν προορίζεται για τον ρόλο του βασικού πλέι-μέικερ στη θέση του Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, ο οποίος ανταλλάχθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θυμίζουμε πως οι «σίξερς» εξασφάλισαν δεύτερο γύρου μαζί με τον Κανάν και επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου για τον κορυφαίο rookie του 2014, ενώ επιλογή πρώτου γύρου πήραν και στην ανταλλαγή για τον Τζαβέιλ Μακ Γκι. Σήμερα, ο Χίνκι ανέφερε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις χθεσινές κινήσεις αποφεύγοντας σχόλιο για την παραχώρηση του Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς, ο οποίους ούτως ή άλλως υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ως rookie, οπότε ουδέποτε υπολογίστηκε ως μέρος των πλάνων των «σίξερς».

«Θέλαμε τον Κανάν» είπε, ενώ για τον Κάρτερ-Ουίλιαμς ανέφερε: «Δεν αποκτάς εύκολα τόσο καλή επιλογή ντραφτ». Επίσης επιβεβαίωσε πως ο Μακ Γκι θα πάρει ευκαιρία για νέο ξεκίνημα, αλλά δεν έδειξε να τον υπολογίζει σε ιδιαίτερο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο νεοαποκτηθέντες θα χάσουν το αποψινό ματς (21/02, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Wells Fargo Center», άρα βασικός πλέι-μέικερ θα είναι ο Τιμ Φρέιζερ, ο οποίος επανακτήθηκε με δεκαήμερο συμβόλαιο. Στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί και ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2013, άρα φυσιολογικά θα περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του.

Θυμίζουμε πως στα πιτς παραμένουν οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία) και Τόνι Ρότεν (γόνατο). Στα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις, ο Πολ Τζορτζ (πόδι) θα μείνει έξω, αλλά ελπίζει πως θα είναι έτοιμος για αγωνιστική παρουσία στα μέσα Μαρτίου. Αντίθετα, ο Λαβόι Άλεν (γόνατο) πράγματι θα επιστρέψει από σήμερα στη δράση, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ.

Ορλάντο Μάτζικ
Σε άλλο σημερινό ματς (21/02, 02:00), οι Ορλάντο Μάτζικ θα υποδεχτούν τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Amway Center» έχοντας τον Εβάν Φουρνιέ στο αρχικό σχήμα του Τζέιμς Μπορέγκο. Εξάλλου θεώρησαν απαραίτητο νέο παραγκωνισμό του Τομπίας Χάρις (γόνατο), αν και χθες έκριναν ετοιμοπόλεμο τον 22άχρονο φόργουορντ.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Αντίστοιχα, ο Ράιαν Άντερσον (αγκώνας) κρίθηκε έτοιμος χθες, αλλά σήμερα δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος, πριν αναφέρει πως νιώθει καλύτερα και πως θα παίξει απόψε, αλλά πιθανότερα θα περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του. Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Τζρου Χολιντέι (πόδι), ενώ θα λείψει και ο νεοαποκτηθέντας Νόρις Κόουλ. Ούτε οι Σόουν Ουίλιαμς και Τζάστιν Χάμιλτον υπολογίζονται από τον Μόντι Ουίλιαμς, ενώ αμφότεροι ενδεχομένως ακολουθήσουν την πορεία των Ις Σμιθ και Τόνεϊ Ντάγκλας με αποδέσμευση μέσω του καταλόγου των waivers. Πάντως, ο Άντονι Ντέιβις (ώμος) θα παίξει απόψε, όπως αναμενόταν.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved