Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Καθυστερημένη κριτική από Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Καθυστερημένη κριτική από Ντουράντ

Μετά την παραχώρηση του Ρέτζι Τζάκσον, ο Κέβιν Ντουράντ θυμήθηκε πως ο μέχρι χθες συμπαίκτης του ήθελε να αλλάξει ομάδα.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αντάλλαξαν τον 24άχρονο γκαρντ στους Ντιτρόιτ Πίστονς για τους Ντι Τζέι Όγκουστιν και Κάιλ Σίνγκλερ ανεβάζοντας σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα της δεύτερης πεντάδας του Σκοτ Μπρουκς. Ωστόσο, ο 26άχρονος φόργουορντ θέλησε να ξεκαθαρίσει σήμερα ότι ο Τζάκσον εξ αρχής ήθελε να φύγει δηλώνοντας: «Πήρε αυτό που ήθελε. Νιώθαμε πως όλοι θέλαμε να είμαστε εδώ, εκτός από έναν άνθρωπο». Μάλιστα, το ESPN επιβεβαίωσε τη θέση του γράφοντας πως ο Τζάκσον δεν έπαιξε σε αγώνα της 1ης Νοεμβρίου, επειδή δεν πήρε νέο συμβόλαιο μέχρι την προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου για τους restricted free agents, αν και τότε γράφτηκε πως αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Επίσης, ο περσινός MVP και 6-φορές All Star ανέφερε πως ο GM, Σαμ Πρέστι, είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του ρόστερ τονίζοντας πως ουδέποτε ζητήθηκε η γνώμη του σε μεταγραφικά θέματα και πως η δική του δουλειά είναι ξεχωριστή, άποψη που συμμερίστηκε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Πάντως, ο Ντουράντ (πόδι) δεν έδωσε το παρών στη σημερινή ελαφριά προπόνηση, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το αυριανό ματς (22/02, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Time Warner Cable Arena», αν και θα ακολουθήσει την αποστολή. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Στίβεν Άνταμς (χέρι), αλλά οι νεοαποκτηθέντες Ενές Καντέρ, Όγκουστιν και Σίνγκλερ αναμένεται να παίξουν.

Σάρλοτ Χόρνετς
Στο περιθώριο είναι επίσης οι Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο) και Μπίσμακ Μπιγιόμπο (γόνατο) των «σφηκών». Αντίθετα θα επιστρέψει στη δράση ως μέλος της βασικής πεντάδας του Στιβ Κλίφορντ ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ, ο οποίος θα επανακτήσει τη θέση του σε βάρος του Τζεφ Τέιλορ.

Ατλάντα Χοκς
Απόψε (21/02, 02:30), οι Ατλάντα Χοκς θα υποδεχτούν τους Τορόντο Ράπτορς στο «Philips Arena» στον πρώτο αγώνα αμφότερων των ομάδων μετά τη διακοπή για το All Star Game. Θυμίζουμε πως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), ενώ ο Ντουέιν Κέισι έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του. Τέλος αναφέρουμε πως τα «γεράκια» και οι υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες αφήνουν σταδιακά στην άκρη τον Ρέι Άλεν, ο οποίος φαίνεται πλέον πως δεν θα παίξει φέτος και πως πιθανότατα θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved