Σακραμέντο Κινγκς: «Έκλεισε» ο Τζορτζ Καρλ

Σακραμέντο Κινγκς: «Έκλεισε» ο Τζορτζ Καρλ

Ο Τζορτζ Καρλ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Σακραμέντο Κινγκς έπειτα από διετή παραγκωνισμό από το NBA.

Στο σημερινό ματς (12/02, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «BMO Harris Bradley Center», ο Τάι Κορμπίν θα είναι προπονητής για τελευταία φορά, αφού μετά τη διακοπή της regular season του 2014-15 θα αντικατασταθεί από τον 63άχρονο κόουτς. Θυμίζουμε πως ο Καρλ απολύθηκε το 2013 από τους Ντένβερ Νάγκετς, αν και αναδείχθηκε κορυφαίος τεχνικός του «μαγικού» κόσμου εκείνης της σεζόν. Πάντως, δεν θα δώσει το παρών στον αποψινό αγώνα, καθώς θα βρεθεί στην κηδεία του Ντιν Σμιθ. Από την πλευρά του, ο Ρούντι Γκέι είπε ότι η τρέχουσα σεζόν των «βασιλιάδων» προκαλεί σοκ σε όλους σχολιάζοντας τη δεύτερη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, ο Ντέρικ Ουίλιαμς (αστράγαλος) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος μετά τον… περίεργο αποκλεισμό του από το χθεσινό με τους Σικάγο Μπουλς, ενώ ο Όμρι Κάσπι συμπεριλήφθηκε στη βασική πεντάδα σε βάρος του Τζέισον Τόμπσον. Αντίθετα, ο Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, οπότε θα μείνει έξω μαζί με τον Έρικ Μόρλαντ (ώμος). Ούτε ο Κουίνσι Μίλερ θα τεθεί στη διάθεση του Κορμπίν, καθώς εξέπνευσε το δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιό του, αλλά εντός της διακοπής της regular season για το All Star Game αναμένεται να επανακτηθεί με νέο συμβόλαιο, που θα προβλέπει παραμονή του μέχρι το τέλος του 2014-15.

Μιλγουόκι Μπακς
Στα των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν, ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) θα χάσει πέμπτο συνεχόμενο ματς. Θυμίζουμε δεδομένα στα πιτς είναι οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Λάρι Σάντερς (τιμωρία), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι). Μέσα σε όλα ανακοινώθηκε πως στις 7 Μαρτίου, πριν από παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, θα αποσυρθεί το #10 του Μπομπ Ντάντριτζ, ο οποίος διένυσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα «ελάφια» κατακτώντας το πρωτάθλημα του 1971.

Ντένβερ Νάγκετς
Με τη σειρά τους, οι «σβόλοι» θα ξαναπαίξουν τη μεθεπόμενη Παρασκευή (21/02, 03:30), όταν θα βρεθούν στην έδρα των Μπακς. Προφανώς θα επιστρέψει στη δράση ο Τζαμίρ Νέλσον (αχίλλειος τένοντας) ύστερα από τέσσερις συνεχόμενους παραγκωνισμούς, ενώ ο Μπράιαν Σο μάλλον θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζοφρέ Λοβέρν, που θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του μέσα στα επόμενα 24ωρα. Εξάλλου διέρρευσε πως ο 23άχρονος Γάλλος αποδέχθηκε σήμερα πρόταση για τριετές συμβόλαιο, εκ των οποίων τα δύο πρώτα έτη είναι εγγυημένα! Ενδεχομένως υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο δυναμικό των Νάγκετς, που εξετάζουν διάφορες προτάσεις για ανταλλαγές παικτών.

Συγκεκριμένα, το ESPN εκτίμησε πως ο Άαρον Αφλάλο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για μετακίνηση σε άλλο σύλλογο του NBA μέχρι την προθεσμία της 19ης Φεβρουαρίου. Άλλωστε, ο 29άχρονος γκαρντ/φόργουορντ απασχολεί σε σημαντικό βαθμό τους Σικάγο Μπουλς, ενώ ενδιαφέρον δείχνουν επίσης οι Κινγκς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μαϊάμι Χιτ και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νέλσον, Ουίλσον Τσάντλερ και Ράντι Φόι κρίνονται επίσης «ανταλλάξιμοι». Αντίθετα, στο ρόστερ των Νάγκετς θα παραμείνει ο Τάι Λόουσον, ο οποίος εντυπωσίασε και στο χθεσινό ματς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπως θύμισε το NBA μέσω βίντεο στο YouTube.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved