Μαϊάμι Χιτ: Εκτός All Star Game ο Ουέιντ, μέσα ο Κόρβερ

Μαϊάμι Χιτ: Εκτός All Star Game ο Ουέιντ, μέσα ο Κόρβερ

Εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια, αλλά ο Ντουέιν Ουέιντ των Μαϊάμι Χιτ δεν θα παίξει στο φετινό All Star Game.

Παράλληλα αποκλείστηκε και από τον αυριανό αγώνα (12/02, 03:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena» εξαιτίας του γνωστού τραυματισμού στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο, αν και πήρε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις του Έρικ Σποέλστρα χωρίς περιορισμούς. Όσον αφορά το κενό που δημιούργησε στο ρόστερ της Ανατολής για το ετήσιο ματς επίλεκτων, ο «Φλας» ευχήθηκε στον Μπράντον Νάιτ των Μιλγουόκι Μπακς να πάρει τη θέση του, αλλά ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, προτίμησε τον Κάιλ Κόρβερ των Ατλάντα Χοκς αντί για τον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πέρα από τον Ουέιντ, χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε σήμερα ο Σόουν Ουίλιαμς (ισχίο), ο οποίος αναμένεται να παίξει στο τελευταίο ματς των Χιτ πριν από τη διακοπή της regular season του 2014-15 για το All Star Game, αλλά παραμένει αμφίβολος, όπως ο Τζέιμς Ένις (γόνατο). Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο). Ακόμα, ο Τάιλερ Τζόνσον χρειάστηκε πέντε ράμματα στο κεφάλι μετά τη σημερινή προπόνηση, αλλά δεν τέθηκε σε κίνδυνο η παρουσία του στον αυριανό αγώνα.

Μέσα σε όλα, ο Κρις Άντερσεν παραδέχθηκε ότι ο Χασάν Ουάιτσαϊντ είναι καλύτερος σε σχέση με εκείνον σε όλους τους τομείς. Με τη σειρά του ο 25άχρονος σέντερ ανέφερε ότι στην επερχόμενη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεών του θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τις παραλίες του Μαϊάμι…

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Όσον αφορά τους «καβς», ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεσή του. Από εκεί και πέρα διέρρευσε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν σκοπεύει να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους του Οχάιο, που θα προβλέπει δικαίωμα μονομερής επέκτασης για τη μεθεπόμενη offseason, καθώς ελπίζει σε σημαντική αύξηση των ετήσιων αποδοχών του μετά τη διαφαινόμενη προσαρμογή των ορίων στα συμβόλαια των NBAers.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Παράλληλα με τον Ουέιντ, ο Τζον Ουόλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αποφάσισε να μην πάρει μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό επιδεξιοτήτων. Μάλιστα ανακοινώθηκε πως τη θέση του θα πάρει ο συμπαίκτης του Κώστα Παπανικολάου στους Χιούστον Ρόκετς, Πατ Μπέβερλι. Εξάλλου, ο βασικός πλέι-μέικερ του Ράντι Ουίτμαν γνωστοποίησε πως υπέστη ήπια υποτροπή στον δεξιό αστράγαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ, που δύσκολα θα αποτρέψει την παρουσία του στο αυριανό (12/02, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre», όπου αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν το τελευταίο παιχνίδι τους πριν από την ολιγοήμερη διακοπή της τρέχουσας σεζόν του «μαγικού» κόσμου.

Αντίθετα, ο Μπράντλι Μπιλ (δάκτυλο ποδιού) κρίθηκε ανέτοιμος από σήμερα και θεώρησε απαραίτητη δεύτερη ιατρική γνωμάτευση έπειτα από τρεις συνεχόμενους παραγκωνισμούς, όπως αποκάλυψε ο Ουίτμαν. Επίσης, ο κόουτς των «μάγων» άφησε να εννοηθεί πως αύριο θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Κρις Χάμφρις (μέση), ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό αγώνα και απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση, αν και δήλωσε πως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό μετά τις χθεσινές ακτινογραφίες, που αποδείχθηκαν «καθαρές». Τέλος, οι «πτερόσαυροι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αν εξαιρεθεί ο Λούκας Νογκέιρα (βουβωνική χώρα), ο οποίος ούτως ή άλλως δεν χωρά στο rotation του Ντουέιν Κέισι.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved