Μπρούκλιν Νετς: Διαψεύδει ο Γκαρνέτ, εμπιστοσύνη από Κινγκ

Μπρούκλιν Νετς: Διαψεύδει ο Γκαρνέτ, εμπιστοσύνη από Κινγκ

Μετά το χθεσινό παιχνίδι των Μπρούκλιν Νετς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Κέβιν Γκαρνέτ απέφυγε σχόλιο για πιθανή λύση του συμβολαίου του.

Δεν φάνηκε άνετος για επιπλέον συζητήσεις γύρω από το ζήτημα, το οποίο προέκυψε χθες, κάτι που δεν αποκλείει απαραίτητα την περίπτωση αποδέσμευσής του κατόπιν συμφωνίας των ενδιαφερομένων πλευρών. Πάντως, ο GM των Νεοϋορκέζων, Μπίλι Κινγκ, ξεκαθάρισε πως διατηρεί εμπιστοσύνη στα τωρινά μέλη του ρόστερ του Λάιονελ Χόλινς τονίζοντας πως δεν επιδιώκει ανταλλαγές, αλλά πως εξετάζει προτάσεις άλλων ομάδων του NBA, κάτι που προφανώς δεν είναι αλήθεια, καθώς ο ίδιος έχει επιδιώξει συζητήσεις για τράμπες παικτών, σύμφωνα με στελέχη άλλων συλλόγων και πολλαπλά παλιότερα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων.

Με τη σειρά τους, οι Άλαν Άντερσον και Ντάριους Μόρις δήλωσαν ανοικτοί σε προσθήκη οποιουδήποτε παίκτη στο δυναμικό της ομάδας τους σχολιάζοντας το ενδιαφέρον των Νετς για επανάκτηση του Άντραϊ Μπλατς. Παράλληλα, όμως, διέρρευσε πως ο διεθνής με τις Φιλιππίνες απασχολεί πολλές ομάδες του «μαγικού» κόσμου, ανάμεσα στις οποίες είναι οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη. Σημειώνουμε επίσης πως ο Τζάρετ Τζακ ξεχώρισε στο Top 10 των χθεσινών παιχνιδιών της regular season του 2014-15, την οποία θα συνεχίσουν αύριο (05/02, 02:30) οι Νετς με αγώνα στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τον Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση).

Τορόντο Ράπτορς
Από την άλλη, ο Τζέιμς Τζόνσον (οπίσθιος μηριαίος) φαίνεται πως θα παραμείνει στον κατάλογο των τραυματιών του Ντουέιν Κέισι, ο οποίος παραδέχθηκε μετά το χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι ο Γιόνας Βαλαντσίουνας μειονεκτεί στη διεκδίκηση της κατοχής της μπάλας σε δύσκολες φάσεις. Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση μάλλον θέλησε να δικαιολογήσει την τάση του για περιθωριοποίηση του Λιθουανού σέντερ στα κρίσιμα λεπτά των αγώνων. Τέλος, ο Κάιλ Λόουρι υποβίβασε τον χθεσινό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο τονίζοντας πως προκλήθηκε από συνολική κόπωση, που δεν είναι αρκετή για αποκλεισμό του από το αυριανό παιχνίδι.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved